Life

Bucurie fără margini pentru Oana Lis. În sfârșit, va deveni mămică. Reacția lui Viorel

11.07.2020 | 18:09
Bucurie fara margini pentru Oana Lis In sfarsit va deveni mamica Reactia lui Viorel
ADVERTISEMENT

Oana și Viorel Lis vor deveni, în sfârșit, părinți și sunt în culmea fericirii pentru că așteaptă de multă vreme acest moment. Cei doi au dat vestea cea mare, atunci când nimeni nu se mai aștepta.

Formează unul dintre cele mai controversate cupluri, dar, dincolo de camerele de filmat, Oana și Viorel duc o viață normală, de familie, cu bune și cu rele.

ADVERTISEMENT

Acum, urmează cel mai bun moment pentru ei, momentul în care vor avea alături de ei un pui de om care o să-i strige “mama” și “tata”. Au așteptat prea multă vreme.

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți

Încă de când s-au căsătorit, cei din jur au fost sceptici în ceea ce privește longevitatea și reușita relației, din cauza diferenței mari de vârstă care există între ei. Iată, însă, că, Oana și Viorel au trecut testul timpului și acum se pregătesc pentru rolul de părinți.

ADVERTISEMENT

Oana și-a dorit foarte mult un copil, dar a așteptat momentul oportun pentru a face pasul și, iată că, acesta a venit acum, fapt ce o împlinește complet.

”Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actual ăsta trebuie să îl iau și eu și Viorel, cum nu am putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție.

ADVERTISEMENT

Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis, este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

În trecut, Viorel era dispus să își lase soția să facă un copil cu altcineva, pentru că știa cât de mult își dorește să devină mamă și voia să o vadă fericită. Nu a mai fst necesar, pentru că au decis să meargă pe calea adopției.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ar fi fost pandemia care să le dea planurile peste cap, probabil că, acum se bucurau deja de al treilea membru al familiei.

 

 

ADVERTISEMENT