Fotbal intern

Bucurie în rândul jucătorilor Craiovei după calificarea în semifinala Cupei României: „E un obiectiv!”

02.03.2021 | 23:14
Bucurie in randul jucatorilor Craiovei dupa calificarea in semifinala Cupei Romaniei E un obiectiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în sfertul de finală al Cupei României contra Chindiei Târgoviște, iar elevii lui Marinos Ouzounidis s-au bucurat că și-au luat revanșa în fața echipei lui Emil Săndoi.

Unicul gol al meciului a fost marcat în prima repriză de George Cîmpanu, care l-a învins pe Dinu Moldovan în minutul 25, iar reușit sa a fost suficientă pentru a-i califica pe olteni în semifinalele competiției.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzouinidis și-a luat revanșa în fața lui Emil Săndoi, după ce în ultima etapă din campionat, Chindia Târgoviște s-a impus cu 1-0 în fața Craiovei.

Bucurie în rândul jucătorilor Craiovei după victoria din Cupa României cu Chindia

Jucătorii Craiovei s-au bucurat pentru calificarea în semifinalele Cupei României și și-au luat revanșa pentru meciul pierdut în campionat contra formației lui Emil Săndoi.

ADVERTISEMENT

„Era un meci foarte important pentru noi, era important să ne calificăm. Cred că anul ăsta putem să câștigăm cupa și să facem mai multe și în campionat. Ne dorim să câștigăm cupa, azi ne-am creat ocazii de gol și am meritat victoria.

Dacă reușim să marcăm, adversarii se deschid și mai mult și ne e mult mai ușor să gestionăm  rezultatul. Eu nu am cerut penalty, i-am spus arbitrului că sunt lovit și stau puțin pe jos”, a spus Marius Constantin la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

„E o revanșă luată!”

George Cîmpanu, autorul golului, a vorbit și el despre victorie și se bucură pentru revanșa luată în fața Chindiei: „E o revanșă, ne-am dorit să câștigăm în această seară.

Niciun meci nu e ușor, fiecare echipă încearcă să dea totul pe teren cu Craiova. Vrem de la meci la meci să arătăm că suntem o echipă mare”

ADVERTISEMENT

„Nu comentez aspectul privind contractul meu. Totul s-a rezolvat și e în regulă acum”, a mai spus George Cîmpanu.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Botoșani: 2.02 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT