Life

Bucurie la Casa Regală britanică! A adus pe lume o fetiţă

E mare bucurie la Casa Regală britanică, după ce sora lui Kate Middleton a adus pe lume o fetiță. Pippa a născut în urmă cu câteva săptămâni și mai are încă doi copii.
12.07.2022 | 08:21
Bucurie la Casa Regala britanica A adus pe lume o fetita
Bucurie la Casa Regală britanică! Pippa Middleton (dreapta) a născut o fetiță. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Bucurie la Casa Regală britanică după ce Pippa, sora mai mică a lui Kate Middleton, a născut o fetiță, la 38 de ani. Este cel de-al treilea copil al surorii ducesei de Cambridge.

Bucurie la Casa Regală britanică! Pippa Middleton a născut o fetiță

Sora lui Kate Middleton și-a expus burtica de gravidă la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, la începutul lunii iunie. Aceasta și-a făcut apariția la eveniment într-o rochie verde.

ADVERTISEMENT

Ea și soțul ei au fost prezenți la concertul care a avut loc în fața Palatului Buckingham, pe 4 iunie. La eveniment și-au făcut apariția și fratele acesteia, James Middleton (35 de ani) și soția sa, Alizée Thévenet. De altfel, și părinții lor, Carole și Michael Middleton, au fost prezenți.

Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews (46 de ani), mai au acasă un fiu, Arthur (3 an) și o fiică, Grace (un an). Cei doi sunt căsătoriți din anul 2017.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, Pippa a născut o fetiță în aripa Lindo a spitalului St. Mary’s din Londra, acolo unde Kate Middleton a adus pe lume cei trei copii, notează okmagazine.ro.

Deocamdată nu se știe care este numele fetiței, care este a șasea nepoată a soților Carole și Michael Middleton.

ADVERTISEMENT

Pippa Middleton și James Matthews plănuiesc de ceva timp să se mute într-un sat de lângă Buckebury, în Berkshire, acolo unde locuiesc soții Middleton, conform unor surse din anturajul familiei regale. De asemenea, în acest loc au crescut Pippa și frații ei.

Noua casă a soților Matthews se află la aproximativ 50 de minute de Windsor, acolo unde Kate Middleotn, prințul William și cei trei copii vor locui în perioada verii.

ADVERTISEMENT

Pippa și James “să se așeze la casa lor, să aibă copii și să ducă o viață liniștită”, potrivit People.

Sora ducesei de Cambridge și-a anunțat sarcina în Waitrose Weekend din Marea Britanie. Pippa a precizat că bebelușul i-a afectat programul de exerciții fizice, fiind foarte pasionată de sport.

Cine este Pippa Middleton

Philippa Charlotte Middleton este o personalitate mondenă, autoare și jurnalistă din Marea Britanie.

A atras atenția presei odată cu apariția sa la nunta surorii sale, Kate Middleton, în 2011, în calitate de domnișoară de onoare.

De-a lungul timpului, Pippa a desfășurat activități mondene și caritabile.

În 2017 s-a căsătorit cu fostul pilot de curse James Matthews, care acum este manager de fond de investiții. Nunta a avut loc la Biserica St. Mark din Englefield.

ADVERTISEMENT