Life

Bucurie mare în familia lui Betty Salam. Matthias Ștefan a împlinit doi ani! Mesajul transmis de tatăl său

01.10.2020 | 19:13
Bucurie mare in familia lui Betty Salam Matthias Stefan a implinit doi ani Mesajul transmis de tatal sau
ADVERTISEMENT

După o perioadă plină de încercări, Betty Salam are motive de bucurie. Fiul ei a împlinit astăzi doi ani, iar familia poate zâmbi din nou după evenimentul tragic care a avut loc recent.

Potrivit spynews.ro, soțul lui Betty și tatăl băiețelului, Cătălin Vișănescu, i-a transmis un mesaj emoționant micuțului pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fiica celebrului manelist este căsătorită de doi ani cu Cătălin Vișănescu și au împreună un băiat. Tatăl i-a făcut o urare emoționantă celui mic cu ocazia zilei de naștere.

Fiul lui Betty Salam a împlinit doi ani. Mesajul transmis de Cătălin Vișănescu

Mesajul postat de Cătălin Vișănescu pe rețelele sociale i-a emoționat pe urmăritori. Băiețelul a împlinit doi ani și face parte dintr-o familie fericită, cu doi părinți care se iubesc.

ADVERTISEMENT

Betty Salam a avut parte de o perioadă grea din cauza tragediei care i-a lovit familia. Fratele lui Florin Salam a murit din cauza infectării cu noul coronavirus, iar membrii familiei sunt în doliu.

Pierderea lui Nelu Stoian a fost un moment cumplit pentru apropiați, însă au dreptul să se bucure de lucrurile bune din viața lor. Betty și soțul ei îi serbează ziua de naștere a fiului lor. Matthias Ștefan tocmai a împlinit frumoasa vârstă de doi ani, iar părinții sunt cât se poate de fericiți.

ADVERTISEMENT

De altfel, nu au ezitat să-și exprime fericirea pe rețelele de socializare. Micuțul îi bucură pe cei din familie și îi ajută să depășească chiar și cele mai negre zile.

În dreptul unei fotografii de acum doi ani, Cătălin a postat un mesaj cu ocazia aniversării care îi va lăsa cu lacrimi în ochi chiar și pe cei mai puternici.

ADVERTISEMENT

“Acum 2 ani de zile ai venit pe lume tu, Matthias Ștefan, minunea noastra mica, universul nostru! Te iubim infinit de mult, ești sufletul nostru, esti bucuria noastra, esti fericirea noastra, ne umplii inima de bucurie și de zambete,

ești îngerasul nostru și ne dai putere de fiecare data cand razi, canti, dansezi și totul a început pe 01.10.2018 orele 15:15!! La multi ani MATTHIAS ȘTEFAN @bettyblue.official”, a scris acesta pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Acum 2 ani de zile ai venit pe lume tu, Matthias Ștefan, minunea noastra mica, universul nostru! Te iubim infinit de mult, esti sufletul nostru, esti bucuria noastra, esti fericirea noastra, ne umplii inima de bucurie si de zambete, esti ingerasul nostru si ne dai putere de fiecare data cand razi, canti, dansezi si totul a inceput pe 01.10.2018 orele 15:15!! La multi ani MATTHIAS ȘTEFAN❤️❤️?? @bettyblue.official

O postare distribuită de Cătălin Vișănescu (@catalinvisanescu) pe

 

Cătălin Vișănescu și Betty Salam formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale momentului, iar fanii i-au transmis micuțului numai urări de bine.

“La mulți ani sănătoși, să vă bucurați de el!”“La mulți ani copil drag! Imi aduc aminte ca parca ieri am văzut poza asta! Ce a trecut timpul…”, “La multi ani sanatosi!” sunt doar câteva dintre gândurile bune pe care urmăritorii i le-au transmis micuțului Matthias Ștefan.

 

ADVERTISEMENT