Fotbal international

Bucurie nebună în vestiarul lui Manchester United după calificarea fabuloasă în faţa lui PSG! Cum a trăit Lingard victoria! Video

07.03.2019 | 00:31
Bucurie nebuna in vestiarul lui Manchester United dupa calificarea fabuloasa in fata lui PSG Cum a trait Lingard victoria Video

Jucătorii lui Manchester United au dat startul unei bucurii nebune după calificarea fabuloasă în faţa lui PSG. Formaţia antrenată de Ole Gunnar Solskjaer a învins-o pe campioana Franţei, scor 3-1, Marcus Rashford reuşind să marcheze golul calificării din penalty în minutul 90+4.

Ce s-a întâmplat în vestiarul lui Manchester United după calificarea în faţa lui PSG

După ce s-a bucurat pe teren, jucătorii lui Manchester United au dat startul petrecerii în vestiar după calificarea în faţa lui PSG. Fotbaliştii antrenaţi de Ole Gunnar Solskjaer au cântat şi şi-au strigat bucuria în vestiar, iar Diego Dalot, intrat pe teren în prima repriză, a filmat bucuria colegilor săi.

Clipul video a fost postat pe Twitter, iar fanii lui Manchester Unite au dat share, imaginile devenind rapid virale în rândul suporterilor. Diego Dalot a fost introdus pe teren de Ole Gunnar Solskjaer în minutul 36 în locul lui Eric Bailly, care a avut o prestaţie catastrofală.

Jesse Lingard, bucurie extremă în faţa televizorului

Jesse Lingard s-a aflat pe lista celor zece jucători care nu au putut face deplasarea la Paris, mijlocaşul englez fiind accidentat. Cu toate acestea, fotbalistul de 26 de ani a văzut partida PSG – Manchester United 1-3 în faţa televizorului şi s-a bucurat de calificarea colegilor lui în sferturile de finală din Liga Campionilor.

Manchester United a obţinut calificarea în sferturile de finală datorită golurilor mai multe marcate în deplasare. În tur, PSG s-a impus pe “Old Trafford”, scor 2-0, însă “diavolii” au întors soarta calificării la Paris, după un gol marcat în minutul 90+4.