ADVERTISEMENT
Life

Bucurie uriașă în televiziunea din România! Un prezentator va deveni tată: „Mi-au lăcrimat ochii”

Autor: Andreea Stanaringa | 28.04.2021 | 18:49
Bucurie uriașă în televiziunea din România! Un prezentator va deveni tată: „Mi-au lăcrimat ochii”
Bucurie uriașă în televiziunea din România! Un prezentator va deveni tată: „Mi-au lăcrimat ochii” Sursa foto: Colaj Fanatik

Bucurie uriașă pentru televiziunea din România, după ce un prezentator de la Antena Stars a anunțat că urmează să devină tătic în acest an. Este vorba despre un îndrăgit actor și cântăreț, lansat în lumea showbiz-ului cu mulți ani în urmă. 

ADVERTISEMENT

Dima Trofim este cel care a făcut marele anunț, invitat în platoul unei emisiuni. Mai mult, acesta a spus și care este sexul copilului și este foarte fericit că el și partenera lui vor deveni părinți.

De mai bine de un an, fostul actor din „Pariu cu Viața” trăiește o frumoasă poveste de dragoste departe de lumina reflectoarelor și acum așteaptă să se nască primul lui copil.

Bucurie uriașă în televiziunea din România! Un prezentator va deveni tată: „Mi-au lăcrimat ochii”

Dima Trofim urmează să devină tată de fetiță în această toamnă, iubita lui fiind însărcinată pentru prima oară. Artistul a dat vestea cea mare chiar în cadrul emisiunii de la Antena Stars pe care o prezintă dimineața, spre bucuria colegilor și a fanilor săi.

ADVERTISEMENT

Angela, iubita prezentatorului, este deja însărcinată în al doilea trimestru și va deveni mămică la sfârșitul lunii septembrie. Cunoscutul cântăreț în vârstă de 32 de ani este mai fericit ca niciodată, după cum a ținut să precizeze.

Dima Trofim și iubita sa, Angela Ciupitu
Dima Trofim și iubita sa, Angela Ciupitu. Tânăra este însărcinată. Sursa foto: Instagram.com

„Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne Ajută.

Mai avem încă jumătate de parcurs. Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost super fericită.

ADVERTISEMENT

Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil.

Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație. Pe 26, 27 septembrie se va naște. Este fetiță”, a declarat Dima Trofim la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!