Life

Bucurii pentru Lei, greutăți pentru Balanțe! Minerva a spus ce se întâmplă cu zodiile până duminică

Astrologul Minerva, vești pentru zodii, valabile până duminică, 16 iunie 2024. Bucuriile de care vor avea parte Leii. Ce greutăți vor întâmpina Balanțele?
11.06.2024 | 12:00
Bucurii pentru Lei greutati pentru Balante Minerva a spus ce se intampla cu zodiile pana duminica
Predicțiile astrologului Minerva. Sursa foto: Wowbiz, Freepik, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul Minerva a spus ce se întâmplă cu zodiile săptămâna aceasta. O parte dintre ele vor avea parte de surprize de proporții. De asemenea, Leii vor fi foarte bucuroși, iar Balanțele mai triste. Iată horoscopul integral:

Predicțiile astrologului Minerva. Ce se întâmplă nou în viața nativilor, până duminică, 16 iunie

Berbec

Patru planete se aliniază și îți vor schimba radical viața. Trebuie să fii cu ochii în patru. Vei avea șansa de a reconstrui ziduri și de a crea punți de legătură. Recunoaște-ți dorințele secrete și temerile, potrivit wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor avea parte de o evoluție, majoră chiar. Mercur în Gemeni va scoate la lumină un adevăr. Este un final de ciclu care se lasă cu schimbări în viața voastră, dacă vă aflați sub acest semn zodiacal. Te vei dezvolta emoțional și îți vei reevalua obiectivele profesionale și personale.

Gemeni

Gemenii vor avea ocazia de a se odihni după multă muncă. Se vor destinde și își vor reîncărca bateriile. Trebuie să aibă grijă cu sănătatea. Primesc niște semnale de alarmă foarte importante.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor fi într-o conexiune cu prieteni din trecut. Vor relua legături și vor avea parte și de clipe romantice cu partenerul de cuplu. Racul este liber a fi ceea ce își dorește în perioada aceasta.

Leu

Leul va avea parte de oportunități profesionale. Saturn în Pești îl va determina pe Leu să-și evalueze limitele. Mercur în Taur te va împinge să reiei legătura cu cineva drag. De asemenea, vei descoperi adevărata față a cuiva.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara se va conecta cu sine. Va privi mai mult în interiorul ei, va fi mai atentă la ceea ce simte și va face o evaluare a trecutului. Sunt anumite întâmplări care o pun serios pe gânduri, pe Fecioară.

Balanță

Balanța nu se află în cea mai bună perioadă a ei. Suferă. Trebuie să știe că nimic nu este etern și că se va termina totul în perioada următoare. Este nevoie de mai multă răbdare și de a învăța o lecție din tot ceea ce i se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul își poate reorganiza viața. Are timp să-și pună la punct ceea ce a lăsat în urmă și ceea ce l-a cam afectat pe plan emoțional, material, și nu numai. Scorpionului îi trebuie și mai multă încredere în sine.

Săgetător

Săgetătorul va avea conversații foarte utile, aduse în calea sa de Soare. Va descoperi cu să se reinventeze și să meargă mai departe cu capul sus. Săgetătorul va coborî în lumea sa interioară.

Capricorn

Trebue să-ți evaluezi foarte bine bugetul. Vezi pe ce cheltui foarte mult și de ce tinzi să mergi mai mult decât îți este necesar la cumpărături. Capricornul trebuie să fie mai atent cu banii.

Vărsător

Vărsătorul are posibilitatea de a se implica într-un proiect pe care îl are de multă vreme în minte. Trebuie să se organizeze bine și se va bucura la final de rezultate pe măsura efortului depus.

Pești

Conectare spirituală și pentru Pești. Aceștia se vor redescoperi mai bine și vor avea ocazia să se reinventeze. Peștii trebuie să fie mai axați pe viața lor și mai puțin pe a celorlalți, de acum încolo.

ADVERTISEMENT