Budescu, TRANSFERAT! Anunţul lui Şumi: "Semnează în cîteva zile"

Marius Şumudică a vorbit despre strategia de transferuri a Astrei şi a confirmat informaţia oferită luni în exclusivitate de FANATIK.RO, că atacantul a refuzat Steaua şi va pleca în Qatar peste cîteva zile dacă Steaua nu revine cu o ofertă mai bună! 

"Budescu va pleca sigur. Peste cîteva zile, se duce în Qatar. Îmi pare rău, pentru că era un jucător care făcea diferenţa. Am avut plăcerea să-l antrenez, chiar dacă a avut probleme cu unii antrenori.

Cred că am reuşit să avem succes împreună. A ajuns şi la echipa naţională. Budescu nu îşi permite luxul de a se relaxa în Golf. Dacă nu îţi faci treaba, te schimbă imediat, nu-şi va permite luxul să nu se antreneze.

Există o singură ofertă concretă pentru Budescu. Celelalte sînt departe de a se concretiza. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Florescu este o soluţie, la Seto nu se poate, el a avut o discuţie să vină împrumut pînă în vară, dar conducerea nu a fost de acord.

Vom aduce doi, trei jucători, nu mai mulţi, pentru că ar fi o prostie să schimbăm acum echipa.

E greu să ne batem pentru titlu, nu dau înapoi, dar am pierdut jucători, n-am putut aduce alţii. Intră Pandurii în play-off, ASA Târgu Mureş, care ne-a bătut de două ori.

Nu cred că va exista o echipă care să bată tot în play-off şi să ia campionatul la pas."

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695