Şumi, atac la Sănmărtean: ”Fuge de CONTRE!” Ce spune de Budescu

Marius Şumudică spune că este aproape să-l convingă pe Budescu să rămînă la Astra, pînă la vară. Tehnicianul a dezvăluit cum a vrut să-l aducă pe Cernat şi de ce nu l-a dorit pe Sănmărtean.

"În ceea ce priveşte un număr 10, am fost interesaţi de Cernat, dar nu s-a putut realiza acest transfer. Îi respect decizia de a rămîne la Voluntari.

Sănmărtean nu a fost o soluţie pentru mine, eu cred că el nu e număr 10. El fuge de contacte, nu este jucătorul care să joace în spatele vîrfului.

Sînt foarte aproape, sper să-l conving pe Budescu. Mă voi implica în ceea ce-l priveşte pe Costică, pentru că el m-a ajutat să devin unul dintre cei mai buni antrenori şi am o datorie morală faţă de el. Am nevoie de el, încerc să-l conving să rămînă alături de mine pînă la vară.

El are o ofertă de la Steaua Roşie, care este mult pentru ceea ce poate oferi o echipă din România, dar încercăm şi noi să ne ridicăm la un nivel acceptabil în ceea ce priveşte salariul. Ei aşteaptă ca Budescu să se decidă ce va face. Eu cred că îl deturnez şi îl aduc către Astra”,  a declarat Şumudică.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231