Fotbal international

Budescu a dat gol după două luni pentru echipa lui Șumudică! Al Shabab – Al Ittifaq 2-2! Video

29.11.2018 | 17:41
Budescu a dat gol dupa doua luni pentru echipa lui Sumudica Al Shabab  Al Ittifaq 22 Video

Constantin Budescu a marcat pentru al Shabab în meciul de campionat cu Al Ettifaq. Românul a egalat pentru echipa sa la 1, în minutul 36 cu un șut la colțul scurt din interiorul careului. Budescu nu mai marcase pentru echipa antrenată de Marius Șumudică de pe 14 septembrie, la o partidă în deplasare cu Al Feiha. Românul a înscris atunci golul numărul 2, în victoria echipei sale cu 3-1.

UPDATE 18:35 /  S-a terminat Al Shabab – Al Ittifaq 2-2! Echipa antrenată de Marius Şumudică este pe locul 5 în campionat după 11 etape cu 17 puncte. Al Shabab are cele mai multe egaluri din toată liga, 5 la număr. Constatin Budescu a fost omul partidei, cu un gol marcat şi o pasă de gol.

La echipa antrenată de Șumudică și Valerică Găman a fost titular în apărarea celor de la Al Shabab. După 10 etape în campionat echipa românilor este pe locul 5 în campionat cu 16 puncte și doar două înfrângeri. Constantin Budescu a dat şi pasă de gol pentru echipa sa în partida cu cei de la Al Etifaq.

Budescu a dat gol după două luni pentru echipa lui Șumudică! Al Shabab e pe locul 5 în campionat după 11 etape

Constantin Budescu a ratat câteva meciuri ale naționalei din cauza unei accidentări în această toamnă. Selecționerul Cosmin Contra a dezvăluit că atacantul lui al Shabab a avut un diagnostic pus greșit. “Budescu are o problemă medicală. Are o mică entorsă la ligamentele interne. L-au văzut şi medicii lor, i-au făcut nişte teste. Medicii din România, când au primit rezultatele, au zis că va sta mai mult. Cineva nu a pus diagnosticul bun în cazul său.”, a spus selecționerul.

Constantin Budescu a semnat, în această vară cu Al Shabab un contract valabil pe trei sezoane. FCSB a încasat în schimbul jucătorului suma de 2,5 milioane de euro. La echipa antrenată de Marius Șumudică, atacantul român are un salariu de un milion de euro pe sezon. Budescu nu doar că a marcat în meciul celor de la Al Shabab cu Al Etifaq, dar românul a dat și o pasă de gol la reușita a doua a echipei sale, care i-a aparţinut lui Khalid Al Kabi. Budescu a centrat perfect din lovitură liberă şi echipa lui Şumudică a egalat la 2.

  • 2 goluri a marcat Constantin Budescu pentru Al Shabab în campionatul Arabiei Saudite