Fotbal intern

Budescu a venit accidentat la națională! Șumudică: ”Nu am vrut să îl forțez, deși aveam nevoie mare de el”

04.10.2018 | 19:59
Budescu a venit accidentat la nationala Sumudica Nu am vrut sa il fortez desi aveam nevoie mare de el
ADVERTISEMENT

Au și apărut primele vești proaste pentru selecționerul Cosmin Contra înaintea dublei cu Lituania și Serbia din Liga Națiunilor. Constantin Budescu a venit accidentat la echipa națională! Jucătorul lui Al Shabab a ajuns la București, dar a precizat din start că are dureri mari la genunchi, ceea ce s-ar putea să-l scoată definitiv din planurile lui Contra.

”Nu am vrut să îl forțez, deși aveam nevoie mare de el. Poate cei de la echipa națională reușeșc să îl recupereze”, a declarat și Marius Șumudică pentru o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT
Budescu a venit accidentat la națională! Constantin Budescu la antrenamentul dinaintea meciului cu Muntenegru, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat la Centrul National de Fotbal din Mogosoaia, duminica 2 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Constantin Budescu a reușit să marcheze de cinci ori în tricoul echipei naționale

Budescu a venit accidentat la națională!

De altfel, Marius Șumudică a acceptat ca fostul jucător al celor de la FCSB să onoreze convocarea la echipa națională, deși echipa lui, Al Shabab are programate două meciuri importante în campionat. Astfel, Al Taawon, fosta echipă a lui Constantin Gâlcă, pentru care în acest moment evoluează și Machado este primul adversar pe care Al Shabab trebuie să-l întâlnească fără ajutorul lui Budescu. Apoi, pe 20 octombrie urmează duelul cu liderul campionatului Al Hilal.

Constantin Budescu a ajuns la Al Shabab în luna iunie a acestui an și a devenit în scurt timp un adevărat lider în vestiarul arabilor. Fostul jucător al roș albaștrilor a și reușit să marcheze o dată pentru gruparea din Golf și i-a încântat pe șeici prin jocul său. Budescu a venit la Al Shabab de la FCSB, formație pentru care a semnat în 2017. 27 de partide a evoluat în tricoul echipei lui Dică înscriind și de nouă ori.

ADVERTISEMENT

La precedenta dublă a echipei naționale, Constantin Budescu nu a fost folosit nici măcar un minut. Cu toate acestea, Marius Șumudică a precizat că de fiecare dată cand va fi nevoie, jucătorul va onora convocările și mai mult de atât va fi pregătit sută la sută pentru a-l ajuta pe selecționer.

12 partide a bifat Constantin Budescu în tricoul echipei naționale