News

Revoluție la Astra. Budescu, Alibec, Tamaș, greii vestiarului, nu vor să plece în cantonamentul din Antalya! Reacția lui Dani Coman. EXCLUSIV

20.12.2019 | 14:15
Revolutie la Astra Budescu Alibec Tamas greii vestiarului nu vor sa plece in cantonamentul din Antalya Reactia lui Dani Coman EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu a fost lider pentru o etapă după un parcurs extraordinar al echipei conduse de Bogdan Andone. Fostul antrenor al celor de la FCSB înregistrase 8 victorii consecutive la primele 8 meciuri pe banca giurgiuvenilor în Casa Pariurilor Liga 1.

Dar situația este explozivă la Astra, iar eșecul de la Cluj, cu CFR, a fost oarecum premeditat de tot ceea ce s-a întâmplat la echipă în ultimele zile. Restanțele financiare sunt pe cale să arunce totul în aer. Greii vestiarului, Budescu, Tamaș, Alibec, se gândesc la soluția ultimă: să nu plece în ianuarie în cantonamentul din Antalya dacă nu-și primesc banii!

ADVERTISEMENT

UPDATE, ORA 14:00. Președintele Astrei Giurgiu a reacționat după informațiile dezvăluite de FANATIK. „Vreau să vă spun că restanțele sunt de doar o lună, nu de două luni, așa cum a apărut. Acum două săptămâni s-a virat un salariu către jucători, azi, vineri, 20 decembrie le-a mai fost plătit un salariu, urmând ca până pe 27 decembrie să se achite și ce a mai rămas”, a declarat Dani Coman în exclusivitate pentru FANATIK.


Greii vestiarului de la Astra Giurgiu – Budescu, Tamaș, Alibec – pregătesc revoluția din ianuarie 2020!

ȘTIREA INIȚIALĂ, VINERI, ORA 12:06. Patronul Ioan Nicolae nu s-a ținut de cuvânt față de fotbaliști și nu le-a achitat restanțele financiare, așa cum promisese după victoria cu 1-0 în fața Craiovei, rezultat din runda a 20-a care a urcat Astra pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii au reacționat în săptămâna premergătoare deplasării de pe terenul campioanei CFR Cluj, iar rezultatul s-a văzut pe teren și pe tabelă. Nici nu s-au antrenat la capacitate maximă înaintea meciului, nici nu au fost cu capul la fotbal în timpul întâlnirii.

Starea de irascibilitate s-a văzut cel mai bine în evoluția liderului Constantin Budescu, extrem de nervos și fără nicio realizare importantă pentru echipă. Ba mai mult, iritat și de unele decizii ale arbitrului Istvan Kovacs, Budescu și-a lăsat echipa în inferioritate pe final de meci la Cluj.

ADVERTISEMENT

„De ce mă întrebați iar de bani? Terminați odată cu prostiile astea” – Ioan Nicolae, reacție la gsp după CFR – Astra 2-0

Situația nu s-a schimbat cu nimic după 0-2 la Cluj. Nici în ultimele zile cardurile jucătorilor nu au fost sensibilizate de patronat, astfel că jucătorii se gândesc la soluția extremă: să nu plece în cantonamentul din luna ianuarie din Antalya dacă Ioan Niculae îi lasă fără bani de Sărbători!

Dani Coman și Bogdan Andone încearcă să lucreze cu „cine are caracter”. Pericol și pentru meciul cu Clinceni!

Bogdan Andone, tehnicianul Astrei, a semnalat imediat după partida de la Cluj că nu poate controla vestiarul în actualele condiții. „În acest moment lucrurile nu mai depind de staff-ul tehnic. Și e mare păcat”, a spus Andone în Gruia.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii sunt nemulțumiți și eu pot să le zic orice sau să îi antrenez, nu prea pot schimba mentalitatea lor, dacă ei sunt cu gândul în altă parte. Am luat șapte galbene și un roșu în ultimele meciuri, băieții sunt nervoși, neplătiți și nu mai ascultă” – Bogdan Andone după CFR – Astra 2-0

Dani Coman, șeful cel mai aproape de vestiar, era și el extrem de afectat după ce Astra a cedat pe terenul echipei lui Dan Petrescu. „Suntem dezamăgiți. Mai avem meciul de acasă cu Clinceniul, apoi tragem linie și vedem cu cine mergem mai departe din ianuarie. Se pare că unii nu pot să joace decât dacă sunt plătiți la zi”

Și din acest punct de vedere, meciul Astrei cu Clinceniul este periculos pentru oamenii lui Bogdan Andone. Jucătorii alb-negrilor nu mai sunt deloc cu capul la fotbal, iar adversarul face meciuri bune afară. Budescu, suspendat, a stat alături de colegi zilele acestea, dar atmosfera e încordată. Revine Denis Alibec după ce a absentat la Cluj, iar acesta ar trebui să fie un atu important. Dar nu și suficient pentru 3 puncte!

  • 8 victorii din primele 8 etape pe banca Astrei a obținut Bogdan Andone ca antrenor principal. Al 9-lea meci a fost eșecul de la CFR
  • 2 luni de întârziere la plata contractelor au majoritatea jucătorilor giurgiuveni în acest moment
ADVERTISEMENT