News

Aşa “clovni” să tot ai! Budescu – Alibec, traseul perfect: şapte din cele opt victorii consecutive ale Astrei au venit după combinaţii între cei doi

09.12.2019 | 09:44
Asa clovni sa tot ai Budescu  Alibec traseul perfect sapte din cele opt victorii consecutive ale Astrei au venit dupa combinatii intre cei doi
ADVERTISEMENT

Acuzaţi de kilograme în plus, de atitudine delăsătoare pe teren, de comentarii la adresa antrenorilor şi, în general, de “miserupism”, Constantin Budescu şi Denis Alibec le dau cu cifrele în cap oricărui contestatar. 

S-a început cu “pasă Alibec, gol Budescu”, iar acum e “pasă Budescu- gol Alibec!”

Constantin Budescu şi Denis Alibec se înţeleg perfect pe teren şi în afara lui. Însă poate puţină lume se aştepta ca lucrurile să le meargă atât de bine. Însă doar dacă privim cifrele avem parte de o situaţie unică: cei doi colaborează incredibil de bine şi au adus prin combinaţiile lor şapte din cele opt victorii consecutive ale Astrei Giurgiu în Casa Pariurilor Liga 1!

ADVERTISEMENT

Seria incredibilă a Astrei, cu opt victorii consecutive în Casa Pariurilor Liga 1 li se datorează în proporţie de 90%, asta dacă suntem indulgenţi cu ceilalţi jucători ai celor din Giurgiu.

Practic, din cele opt victorii, doar în una singură nu avem un gol marcat de unul din pasa celuilalt!

ADVERTISEMENT

E vorba de victoria cu în faţa celor de la Viitorul, când Vasile Gheorghe a marcat golul victoriei. Din pasa lui Alibec :).

Sper să ajungem împreună la Naţională. E normal să fim convocaţi împreună, eu şi Budescu suntem “la pachet”

Denis Alibec

În rest, dependenţa Astrei de traseul ei magic e evidentă. S-a început cu “pasă Alibec, gol Budescu” în primele trei meciuri, iar apoi s-a intrat “în normal”, cu Budi pe post de servant şi Denis în rol de finalizator.

ADVERTISEMENT

Aşa că, dacă e să extindem şi la momentele în care au făcut doar o jumătate din traseul complet al unei reuşite (adică doar gol sau pasă de gol), concluzia este una şi mai bulversantă: doar patru goluri din cele 16 marcate de Astra în seria incredibilă nu au avut parte de contribuţia celor doi!

Evoluţiile excelente şi “ajutorul” venit de la Budescu l-au propulsat pe Denis Alibec în fruntea clasamentului golgheterilor, cu opt goluri.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu e şi el aproape de fruntea ierarhiei celor mai buni marcatori din Casa Pariurilor Liga 1, reuşind să înscrie de şase ori până acum.

Reuşitele lui Budescu şi Alibec în cele opt victorii consecutive ale Astrei

20 octombrie, Sepsi – Astra 2-3
Min. 33: Gol Budescu din pasa lui Alibec. Min. 76: gol Răduţ din pasa lui Budescu

27.octombrie, Botoşani – Astra 1-2
Min. 51: Gol Budescu din pasa lui Alibec. Min 69: gol Alibec din pasa lui V.Gheorghe

4 noiembrie, Astra – Iaşi 4-0
Min. 81: Gol Budescu din pasa lui Alibec. Min. 27: gol Budescu fără assist. Min. 87: gol V. Gheorghe din pasa lui Alibec

8 noiembrie, Astra – Voluntari 1-0
Min. 19: Gol Alibec din pasa lui Budescu

23 noiembrie, FCSB – Astra 1-3
Min. 30: Gol Alibec din pasa lui Budescu. Min 61: Gol Alibec din pasa lui Budescu

29 noiembrie, Astra – Gaz Metan 1-0
Min. 26: Gol Alibec din pasa lui Budescu

5 decembrie, Viitorul – Astra 0-1
Min. 77: Gol V. Gheorghe din pasa lui Alibec

8 decembrie, Astra – Craiova 1-0
Min 50: Gol Alibec din pasa lui Budescu

ADVERTISEMENT