Sport

Reacția lui Constantin Budescu după ce a fost uitat pe bancă la Mediaș: ”E același maestru de ceremonii, foarte simpatic”

Managerul general al echipei FCSB Mihai Stoica a oferit noi detalii despre relația clubului cu ”vedeta” Constantin Budescu. Uitat pe bancă la meciul cu Gaz Metan, fotbalistul a avut o reacție neașteptată.
13.12.2021 | 08:38
Reactia lui Constantin Budescu dupa ce a fost uitat pe banca la Medias E acelasi maestru de ceremonii foarte simpatic
ADVERTISEMENT

”Iminenta” despărțire dintre FCSB și Constantin Budescu pare departe de a se materializa, deși finanțatorul Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că jucătorul nu este chiar atât de important pentru FCSB, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Mai mult, managerul general Mihai Stoica a povestit cum a reacționat atacantul vicecampioanei după meciul de la Mediaș, 1-0 pentru FCSB, în care Budi nu a prins nici un minut.

ADVERTISEMENT

Ce spune Mihai Stoica despre ”vedeta” de pe banca de rezerve

FCSB își continuă seria rezultatelor pozitive în campionat și după schimbarea antrenorului, dar și fără Constantin Budescu în formula de bază. Fotbalistul de 32 de ani și-a pierdut statutul de titular, dar oficialii roș-albaștrilor dau asigurări că acest lucru nu-l afectează.

Internaționalul român a devenit o prezență constantă pe banca de rezerve a roș-albaștrilor, dar nu se pune problema unei despărțiri de gruparea patronată de Gigi Becali, susține Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

”De regulă, jucătorii trecuți de o anumită vârstă şi obişnuiţi să joace, şi Budescu a jucat toată cariera lui titular, mai strâmbă din nas în momentul când nu sunt utilizaţi. Nu şi Budescu.

Nu şi Budescu, pentru că el are un altfel de caracter. Budescu a fost cu autocarul nou la dus şi la întors nu a avut… Nici măcar o grimasă nu a făcut.

ADVERTISEMENT

A fost acelaşi Budescu, maestru de ceremonii, foarte simpatic, nu are niciun fel de problemă”, a detaliat Meme Stoica, la Telekom Sport.

Mihai Stoica: ”Budescu e un jucător special”

Constantin Budescu este la a doua aventură în tricoul roș-albastru. În sezonul 2017/2018, atacantul a evoluat în 27 de partide în campionat și a marcat 10 goluri pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

A urmat transferul la Al Shabab și revenirea la gruparea vicecampioană, la cererea expresă a fostului antrenor Edi Iordănescu. Deși nu mai este titular, Budescu așteaptă momentul în care echipa va avea nevoie de sclipirile lui.

”Dacă eram în criză clar că intră să inventeze ceva. Atât timp cât nu a intrat şi s-a câştigat totul e ok. Budescu nu e genul de jucător care să fie supărat că nu joacă el dacă echipa câştigă.

Budescu e un jucător special, nu poţi să joci 4-3-3 cu Budescu pentru că nu e de 4-3-3, deci clar că trebuie să modifici sistemul pentru a intra Budescu. Nu sunt semnele unei despărţiri în iarnă”, a explicat Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Rapid: 2,02 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT