Budescu a decis unde va juca în Liga 1! Cînd se face transferul

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
25/07/2016, 16:52
Budescu a decis unde va juca în Liga 1! Cînd se face transferul

Update / Steaua, Astra şi Dinamo se luptă pentru semnătura lui Constantin Budescu, iar mijlocaşul a anunţat ce planuri are.

“Am vorbit cu Astra, Dinamo şi Steaua. La finalul săptămînii voi şti unde merg. În China nu mă întorc. Nu sînt accidentat, acum mă pregătesc şi cu ajutorul unui aparat pe care îl foloseşte şi Ronaldo, pentru oxigenarea sîngeului.Prioritar e să-mi găsesc echipă de club, apoi mă voi gîndi şi la echipa naţională. E bine că a venit un selecţioner străin”, a spus Budescu.

………………………………….

Fostul căpitan al Astrei, Constantin Budescu, a dezvăluit ce discuţii a purtat cu oficialii lui Dinamo, iar Dalian Yifang, actuala lui echipă, este dispusă să-l împrumute pentru un sezon în Liga 1.

Deşi a recunoscut că a negociat cu oficialii lui Dinamo, Constantin Budescu susţine că Astra Giurgiu are cele mai mari şanse să obţină împrumutul său.

“Eu zic că sînt şanse să revin la Astra, da. Dar trebuie să-şi dorească şi Astra acest lucru. Mingea este, oarecum, la ei. O să vorbim concret săptămîna viitoare.

Am vorbit şi cu domnul Negoiţă şi cu domnul Andone. Mi-au spus că sunt interesaţi şi că rămâne să mai discutăm“, a spus Budescu.

“Am mulţi prieteni acolo (n.r. Astra), m-am simţit foarte bine, am jucat 5 ani la ei şi cunosc pe toată lumea la ei. Dar vom vedea ce obiective au şi ei, ce vor sa facă…Nu pot eu să-i oblig să mă duc cu forţa să joc la ei. O să mă duc unde sînt dorit“, a adăugat acesta.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×