Contra a dezvăluit secretul lui Budescu: “I-am dat libertate”

Mirela Apostol   
în Cele mai citite
11/11/2017, 10:51
Contra a dezvăluit secretul lui Budescu: “I-am dat libertate”

Constantin Budescu a fost foarte apreciat după jocul prestat în partida amicală România – Turcia 2-0, de la Cluj. Jucătorul celor de la FCSB  a avut momente de sclipire, iar Cosmin Contra spune că i-a dat libertate acestuia:

“Ceea ce încerc eu să schimb la echipa naţională, cu acest joc mai ofensiv, cu presingul agresiv, înseamnă că încercăm să avem o identitate. Echipa naţională este pe un drum bun, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. E clar, în meciurile de pregătire suntem o echipă greu de învins, dar nu m-a interesat rezultatul. Am văzut unele chestii care îmi dau încredere pentru viitor.

“Budescu a demonstrat ce poate!”

Budescu se implică mult în joc, îşi caută loc în spatele fundaşilor adverşi, iar eu i-am dat libertate, pentru că este un jucător inteligent. Este un jucător creativ, îşi face faze foarte bune, iar această atitudine pe care a arătat-o în ultima perioadă, atât la echipa naţională, cât şi la echipa de club, l-a făcut să crească în joc şi să demonstreze cu adevărat ceea ce poate”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu

Închide ×