ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Budescu este incredibil! Este incontestabil cel mai bun jucător din Liga 1”

Marius Şumudică a comentat părerea staff-ului de la echipa naţională, care consideră că punctele slabe ale lui Budescu sînt faptul că aleargă prea puţin şi nu face faza defensivă....
Autor: Silviu Ghering | 21.08.2015 | 16:54

Marius Şumudică a comentat părerea staff-ului de la echipa naţională, care consideră că punctele slabe ale lui Budescu sînt faptul că aleargă prea puţin şi nu face faza defensivă.

ADVERTISEMENT

“Budescu este incredibil! Greu îl iau de pe teren la sfîrşitul antrenamentelor. Stă şi execută lovituri libere. Parcă nu se mai satură. Dacă vrei să-ţi centreze în 6 metri, îţi centreaza în 6 metri, pune mingea unde vrea”, a declarat Şumudică la un post de televiziune.

Pui pe Instagram poze cu MÎNCAREA de la restaurant? Ar putea fi ILEGAL

“Dacă facem un raport la ceea ce oferă Budescu, ce realizări are, e incontestabil cel mai bun jucător din Liga 1. Lovin aleargă meci de meci 11 km, 11 km şi ceva. Dar asta nu înseamnă că el e cel mai bun”

ADVERTISEMENT

UPDATE / VIOL ÎN VASLUI. CONTESTAŢIE privind ARESTUL! Ce au decis magistraţii

“Am avut un antrenor brazilian la Maritimo şi îmi spunea să nu cobor în defensivă, să rămîn în faţă pentru că eu trebuie să fac diferenţa, să dau goluri sau pase de gol”

ATENŢIE şoferi! Traficul rutier, ÎNCHIS, pe Transfăgărăşan

“Eu fac grupe la antrenamente cînd se fac alergări. Niciodată nu-l pun pe Budescu în grupa cu Junior Morais, că îl omoară, îl termină, nu poate să se ţină după el”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!