Fotbal intern

STEAUA. Gigi insistă pentru Budescu! Salariul cerut de mijlocaş

STEAUA. Update 16:40 / Steaua şi Astra se bat pentru semnătura lui Constantin Budescu, dar fostul căpitan al campioanei României este mult mai aproape de trupa finanţată de Gigi Becali....
02.08.2016 | 00:04
STEAUA Gigi insista pentru Budescu Salariul cerut de mijlocas
ADVERTISEMENT

STEAUA. Update 16:40 / Steaua şi Astra se bat pentru semnătura lui Constantin Budescu, dar fostul căpitan al campioanei României este mult mai aproape de trupa finanţată de Gigi Becali.

Trupa antrenată de Laurenţiu Reghecampf îşi permite să-i dea lui Constantin Budescu salariul pe care l-a solicitat. Fotbalistul a cerut 15.000 de euro pe lună, iar Astra nu dispune de bani pentru a semna contractul prin care se angajează să achite 60.000 de euro pentru patru luni.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Update 11:50 / Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a vorbit despre situaţia lui Constantin Budescu. Deşi Laurenţiu Reghecampf a declarat că fotbalistul nu îi poate ajuta pentru că pe acelaşi pot joacă Nicolae Stanciu, Becali nu renunţă la fostul căpitan al Astrei.

ACUM! ANUNTUL LUI GIGI DESPRE ULTIMELE TRANSFERURI SI REACTIA LUI REGHE! S-AU CONTRAT IN DIRECT

“O să vedem ce se va întîmpla cu Budescu. Am vorbit cu el, dar să vedem. Depinde de el dacă va ajunge la Steaua. El a spus că o să facă vizita medicală şi va ajunge la Steaua dacă poate juca. El a spus că din respect pentru mine nu va veni la Steaua doar să cîştige bani. Nu pot să spun. Nu ştiu ce este în capul lui. Eu am spus că îl iau şi trec peste tot. Sînt anumiţi jucători despre care nu mai ţin cont de ceea ce spun profesioniştii. El este un jucător valoros, dar depinde dacă poate juca. Îl pot lua acum şi să joace peste 2 luni, dar eu să-l plătesc 4 luni. Trec şi peste MM şi peste Reghe şi-l iau pe Budescu, aşa cum am făcut şi cu Sănmărtean. “, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Update 11:20 / Deşi Constantin Budescu a anunţat că a discutat cu Gigi Becali şi că urmează să-l sune pentru a îi oferi un răspuns final în ceea ce priveşte viitorul său, Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, susţine că Budescu nu îi poate ajuta pe vicecampioni.

“Eu nu cred că pe Budescu l-a ajutat experienţa din China. Cred că l-a dat înapoi. Este un jucător foarte bun, a demonstrat acest lucru, dar noi avem nevoie de jucători care să ne ajute la următorul joc. Budescu mai are nevoie de timp. Cînd ai un jucător ca Stanciu nu mai are rost să aduci un jucător care să joace pe aceeaşi poziţie. “, a spus Laurenţiu Reghecampf la un post de televizor.

ADVERTISEMENT

………….

STEAUA. Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei României, insistă pentru împrumutul lui Constantin Budescu, dar acesta se “bate” cu Astra pentru semnătura fotbalistului.

STEAUA. Dacă după meciul dintre Pandurii şi Astra, scor 0-0, giurgiuvenii anunţau că Budescu este jucătorul campioanei – vezi aici detalii -, fostul căpitan al Astrei susţine cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Budescu a comentat în legătură cu starea lui de sănătate şi a dezvăluit că urmează să-l sune pe Gigi Becali, finanţatorul Stelei, să-i dea un răspuns final în ceea ce priveşte transferul său la vicecampioana României. Fotbalistul a recunoscut că şansele ca să ajungă sub comanda lui Reghecampf sînt mai mari.

“Sper ca Astra să facă un rezultat mare acolo şi să se califice mai departe. Trebuia să iau o decizie săptămîna trecută, dar nu am luat încă o decizie. Au fost anumite discuţii, dar nu s-au concretizat. Eu nu m-am antrenat cu Astra. Eu sînt din Ploieşti şi mă antrenez singur. Am început pregătirea de două săptămîni, iar de săptămîna aceasta o să încep antrenamentele cu echipa. Acum rămîne de văzut dacă o să-mi găsesc echipă. Dacă aveam o problemă gravă trebuia să mă operez, dar eu de două săptămîni am început alergarea. Am fost la medic şi am primit acceptul să mă antrenez normal.

Am vorbit cu Gigi Becali la telefon şi i-am spus cînd o să încep antrenamentele. O să îl sun ca să discutăm. Indiferent de ce decizie o să iau îl voi suna. Am o relaţie ok cu dînsul şi e normal să îl sun şi să-l anunţ în legătură cu ce decizie am luat. Eu am discutat prima oară cu cei de la Dinamo, dar nu foarte mult. O să văd. Am avut o discuţie să merg şi în străinătate, dar eu am preferat să rămîn în România. Aş vrea să fiu mai aproape de Bucureşti şi nu de Giurgiu. Nu am vorbit pînă acum de bani, ci doar despre situaţia mea, despre recuperare şi programul meu. Probabil o să avem şi aceste discuţii.

Nu o să cer o sumă foarte mare pentru că ştiu care este situaţia în România, dar nu o să joc gratis. Se poate spune că Steaua mă doreşte mai mult decît Astra. Am vorbit cu domnul Gigi Becali şi mă doreşte foarte mult. A fost serios în toate discuţiile. Nu vor conta rezultatele Astrei şi Stelei din cupele europene”, a spus Budescu la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT