Carousel hot news

VIDEO. Glume la şedinţa foto a FCSB-ului: “Stai să-mi fac burtă!”

S-au disputat nu mai puţin de 13 runde din sezonul 2017-2018 al Ligii 1 Betano, iar înaintea meciului cu FC Voluntari, din etapa a 14-a, care va avea loc pe stadionul "Anghel Iordănescu" din...
12.10.2017 | 00:00

S-au disputat nu mai puţin de 13 runde din sezonul 2017-2018 al Ligii 1 Betano, iar înaintea meciului cu FC Voluntari, din etapa a 14-a, care va avea loc pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari, jucătorii lui Nicolae Dică au participat la o şedinţă foto care a avut loc la baza sportivă din comuna Berceni.

Astfel, toţi jucătorii din lotul lui Nicolae Dică au stat la pozat pe rând, iar la final s-a făcut poza de grup pentru sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano. Constantin Budescu a ţinut să trimită săgeţi către cei care susţin că are câteva kilograme în plus şi a venit cu o replică ironică înainte de a fi fotografiat: Stai să-mi fac burtă aici”.CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE DE LA ŞEDINŢA FOTO A FCSB-ULUI. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Budescu, Alibec şi Enache au fost în centrul atenţiei

Dintre jucătorii formaţiei FCSB, Gabriel Enache, Denis Alibec, Budescu şi Mihai Pintilii au fost cei mai bine distraţi. Mai mult, fotbalistul transferat de FCSB de la Astra Giurgiu pentru suma de 500.000 de euro, Gabriel Enache, a făcut pe fotograful în timp ce coechipierii săi au stat liniştiţi la pozat.

Din imaginile postate pe site-ul oficial al FCSB-ului nu a lipsit nici Nicolae Dică, antrenorul formaţiei finanţate de Gigi Becali. Deşi jucătorii echipei “roş-albastre” erau îmbrăcaţi în echipamentul oficial de joc, Nicolae Dică a optat la un costum elegant.

După primele 13 etape din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, FCSB se află pe poziţia a 2-a, cu 28 de puncte, la 4 în spatele liderului CFR Cluj.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri