Conflict Budescu-Dică. "Vorbesc eu cu nea Gigi!". Reacţia lui Becali

Steaua, gigi becali, nicolae dică, Constantin Budescu, FCSB

Situaţia tensionată de la FCSB după rezultatele nesatisfăcătoare din ultimul timp se simte la fiecare antrenament. Chiar dacă la începutul sezonului părea că poate stăpâni vestiarul, tehnicianul Nicolae Dică pierde teren în fiecare zi în faţa jucătorilor, care nu-l mai respectă. Unul dintre favoriţii săi din perioada de pregătire, Constantin Budescu a fost ultimul care a intrat în conflict cu tehnicianul de 37 de ani.

Astfel, nici bine nu s-au stins ecourile conflictului dintre Mihai Stoica şi Denis Alibec, că a ieşit la iveală incidentul dintre Budescu şi Dică. Cei doi s-ar fi contrat, conform Prosport, la un antrenament desfăşurat săptămâna trecută la baza de pregătire a echipei. Tehnicianul şi-a arătat vădit nemulţumirea faţă modul cum se implica mijlocaşul în şedinţa de pregătire şi l-a trimis pe acesta la vestiar. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi. 

Budescu, iertat de finanţatorul echipei

Budescu a părăsit antrenamentul, dar i-ar fi aruncat peste umăr o ameninţare lui Dică: ”Ies, dar o să vorbesc eu cu nea Gigi!”. Jucătorul chiar l-a sunat pe Becali, iar finanţatorul FCSB i-ar fi transmis lui Dică să-l ierte pe Budescu. Este a doua oară când Gigi Becali se implică în conflictele apărute în sânul echipei, luându-i apărarea şi lui Alibec în disputa cu directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica.

Totuşi, finanţatorul i-a criticat pe Budescu şi Alibec după meciul cu Viitorul, fiind nemulţumit de atitudinea acestora din teren şi i-a ameninţat cu banca de rezerve. În vârstă de 28 de ani, Budescu a venit la FCSB în această vară, în schimbul sumei de 750.000 de euro şi a evoluat în 7 partide, reuşind să marcheze 3 goluri şi le-a oferit colegilor o pasă de gol.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Budescu, conform transfermarkt.com.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091