Budescu le duce dorul: „Avem nevoie de Alibec şi Gnohere”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
11/02/2018, 09:10
Budescu le duce dorul: „Avem nevoie de Alibec şi Gnohere”

Denis Alibec a fost suspendat la derby-ul cu CFR Cluj pentru cumul de cartonaşe galbene, în timp ce Harlem Gnohere încă mai suferă după cele 3 etape primite suspendare în urma partidei cu Viitorul. Drept urmare, Nicolae Dică s-a văzut nevoit să joace aseară cu Florin Tănase în rolul de vârf fals. 

Chiar dacă Tănase s-a zbătut şi a reuşit să scoată lovitura de la 11 metri, Constantin Budescu le-a simţit lipsa celor doi atacanţi de careu: „În această seară, am jucat fără Alibec şi fără Gnohere. Aveam nevoie de ei, sunt atacanţi de careu şi marcatori. E nevoie de ei în astfel de momente”, a declarat marcatorul Stelei. 

Budescu: „Până la urmă e un rezultat bun”

Budescu se arată mulţumit că echipa sa nu a pierdut, deşi au fost conduşi până spre finalul partidei: „Până la urmă, e un rezultat bun. CFR e o echipă bună şi o să ne batem la campionat până în ultima etapă cu ei, dar şi cu celelalte echipe.”

Mijlocaşul ofensiv al Stelei nu pune mare preţ să termine pe primul loc la sfârşitul sezonului regulat: Nu îi mai putem ajunge, cum să îi ajungem? Totul o să se decidă în play-off. Miza e să fim la final pe primul loc, nu acum. Toate echipele vor avea şanse la campionat în play-off, pentru că se înjumătăţesc punctele şi vor fi diferenţe mici”. Pentru Steaua urmează acum meciul cu Lazio, din 16-imile Europa League şi cel cu Dinamo, tot pe Naţional Arena.

Ştirea MOMENTULUI

Dănciulescu, totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.