Budescu, luat la ochi! “Fotbalist mai nesimţit ca el n-am văzut”

Mirela Apostol   
în Casa Pariurilor Liga 1
09/05/2018, 08:09
Budescu, luat la ochi! “Fotbalist mai nesimţit ca el n-am văzut”
Constantin Budescu saluta publicul dupa meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si CSM Politehnica Iasi, contand pentru play off-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala, duminica 1 martie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Constantin Budescu a fost analizat de către agentul său. Ce zice impresarul despre “perla” lui Gigi Becali de la FCSB.

Florin Lovin, cel care îi impresariază pe Denis Alibec şi Constantin Budescu, doi dintre cei mai valoroşi jucători ai vicecampioanei României, a vorbit despre Budescu:

“Pentru Budescu nu contează cine joacă”

“Fotbalist mai nesimţit ca Budescu eu nu am văzut. Pentru el nu conteaza cu cine joacă, îşi pune ghetele cum ştie el şi face ce ştie mai bine. Eu nu l-am văzut pe Budescu niciodată să alerge 11 kilometri, aşa cum a făcut-o la Steaua”, a spus Florin Lovin la un post de televiziune.

Acesta a continuat apoi cu o analiză asupra lui Budescu în ceea ce priveşte activitatea sa din vestiar: “Întrebaţi orice jucător, de la orice echipa pe la care a trecut Budescu. El nu e arogant, el menţine atmosfera. Este un băiat extraordinar, nu are cum să fie actor determinant în vestiar altfel decât în sensul pozitiv”, a încheiar Lovin.

Închide ×