Fotbal intern

Galerie foto. Familia FCSB! “Budi” nu mai e doar naşul adversarelor

Jucătorii de la FCSB îşi leagă relaţiile şi nu doar cele de joc, în acest sezon. Astfel, astăzi, Constantin Budescu a devenit naşul fiicei lui Junior Morais. Cei doi au o relaţie mai...
Autor: Alex Bradescu | 06.08.2017 | 13:14

Jucătorii de la FCSB îşi leagă relaţiile şi nu doar cele de joc, în acest sezon. Astfel, astăzi, Constantin Budescu a devenit naşul fiicei lui Junior Morais. Cei doi au o relaţie mai specială, fiind cunoscuţi ca buni prieteni încă din perioada în care jucau împreună pentru Astra Giurgiu.

Micuţa Natalia Sofia a fost botezată chiar astăzi, când FCSB are meci la Chiajna. Budescu este accidentat şi nu poate evolua pentru roş-albaştri, el devenind indisponibil la partida tur cu Viktoria Plzen, când a fost nevoit să părăsească terenul de joc după ce marcase unicul gol al FCSB, însă a revenit deja la antrenamentele echipei (vezi toate detaliile) şi Nicolae Dică speră să îl aibă pe teren în dubla cu Sporting.

Budescu Morais FCSB. “Premiu” pentru Morais

Junior Morais va fi menajat la partida din această seară de la Chiajna, care va fi de la ora 21.00 în format LIVE VIDEO şi LIVE TEXT pe FANATIK.RO.  Fundaşul brazilian a fost unul dintre cei mai buni jucători ai roş-albaştrilor în returul cu Viktoria Plzen, iar “premiul” pe care i l-a oferit Nicolae Dică a fost o “scutire” pentru a-şi creştina fata.

Budescu este văzut ca unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai FCSB, iar oamenii din stafful echipei fac toate eforturile pentru ca acesta să poată evolua la parametrii maximi contra celor de la Sporting Lisabona, în play-off-ul pentru Liga Campionilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!