ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Budescu pleacă de la FCSB? “Pe termen lung, colaborarea e gata”

Autori: Georgeta Ganjulete, Mirela Apostol | 11.05.2018 | 08:10
Budescu pleacă de la FCSB?
Constantin Budescu pleacă de la FCSB

“Magicianul” vicecampioanei este decis să nu mai joace şi în sezonul următor la echipa lui Gigi Becali. Motivul pentru care Constantin Budescu pleacă de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Dinu Gheorghe i-a fost şef lui Budescu pe vremea când acesta juca la Astra Giurgiu şi îi ştie temperamentul. Acesta e de părere că FCSB şi Budescu vor mai colabora doar pe termen lung: “Pe termen scurt, se mai poate lucra cu Budescu, dar pe termen lung, e gata colaborarea. El mai poate juca astea două meciuri, dacă nu îl mai scoate.

De ce pleacă Budescu de la FCSB: “Ştiau pe cine aduc”

El vine dintr-un mediu în care rigorile nu erau cele de la FCSB. Dacă toată cariera ai lucrat într-un anumit fel, e greu să te schimbi la 28-29 de ani. Ei ştiau pe cine aduc. Sunt jucători cărora trebuie să le faci anumite concesii. Budescu este atacant, nu este mijlocaş. Primeşte sarcini în teren pe care nu le poate duce la bun sfârşit. El trebuie să înscrie, nu poate avea alte sarcini”, a spus Dinu Gheorghe la un post de televiziune.

Şi Becali e supărat pe el

După meciul pierdut de FCSB în campionat, 1-0 cu CSM Politehnica Iaşi, Gigi Becali a anunţat că în cazul în care nu va câştiga campuonatul, atunci va lua măsuri, iar cei vizaţi sunt Denis Alibec şi Constantin Budescu: “Dacă nu câştigăm campionatul o să luăm nişte măsuri drastice. La revedere cu anumiţi jucători. Alibec a uitat să joace fotbal, Budescu se plimbă pe teren şi dă o lovitură liberă ca să se scoată. La Steaua o să fie ca la CFR Cluj! Toţi fac faza defensivă şi ofensivă.

ADVERTISEMENT

Nu e adevărat ce spune Lovin! La Steaua trebuie să alergi, să facă faţa defensivă, să asculţi ce zice antrenorul. Stai pe bancă dacă dormi pe teren cu Iaşi. La Steaua e presiune foarte mare. Iei jucători şi trebuie să le testezi bărbăţia. Oare există un aparat de măsurat bărbăţia? Contează că la Steaua trebuie să joci şi să nu dai călcâie. Nu l-am schimbat eu pe Budescu, dar se alegea praful dacă nu mă băgam eu”, a spus Gigi Becali după partida din Moldova.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!