Fotbal intern

STEAUA. Video. De ce l-au REFUZAT pe Budescu. “E prea GRAS!”

Update / FANATIK.RO a anunţat că staff-ul Stelei l-a refuzat pe Constantin Budescu din cauza kilogramelor pe care le are în plus....
26.07.2016 | 00:00
STEAUA Video De ce lau REFUZAT pe Budescu E prea GRAS
ADVERTISEMENT

Update / FANATIK.RO a anunţat că staff-ul Stelei l-a refuzat pe Constantin Budescu din cauza kilogramelor pe care le are în plus.

Pentru a scăpa de kilogramele în plus şi a reveni la forma fizică pe care o avea cînd evolua în Liga 1, Constantin Budescu trage tare la o sală de fitness din centrul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Iată video mai jos:

……………………………………………
STEAUA. Plecat în iarna trecută în liga a doua din China, în schimbul a 1,5 milioane de euro, Budescu nu a reuşit să se adapteze, evoluînd doar cîteva meciuri.

Astfel, în această vară, Dinamo şi Astra luptă pentru împrumutul jucătorului pentru o perioadă de 6 luni! Iar oferta giurgiuvenilor pare cu mult peste ce oferă “cîinii”, iar mutarea la trupa lui Şumudică este doar o chestiune de zile!

ADVERTISEMENT

STEAUA. “Are 5 kilograme în plus şi e şi accidentat”

FANATIK.RO a aflat că Budescu a fost prima oară propus Stelei! În urmă cu cîteva săptămîni, Gigi Becali i-a sunat pe oamenii săi de încredere pentru a-i întreba dacă sînt interesaţi de “Budi”! Răspunsul a fost prompt: „Patroane, tu l-ai văzut pe Budescu în ultimele luni? Are 5 kilograme în plus şi este şi accidentat… Ce facem cu el acum? Nu spune nimeni că nu e bun, dar ne putem folosi de el abia peste vreo două luni, iar nouă ne trebuie acum un atacant, nu în septembrie!”, a fost mesajul staff-ului către finanţatorul din Pipera.

STEAUA. Şi pentru că Gigi Becali insistă să-l transfere, staff-ul roş-albastru a cerut ca mijlocasul ofensiv să efectueze o serie de analize medicale, lucru pe care fotbalistul l-a refuzat!

ADVERTISEMENT

Se îndreaptă spre Astra. “N-a uitat fotbalul în şase luni”

STEAUA. Astfel, cum pista roş-albastră a picat, Budescu are şansa de a se alătura trupei giurgiuvene, care îi oferă un salariu de 20.000 de euro lunar! Dacă se pune pe picioare, el poate evolua în turul următor al Champions League sau Europa League! “Se ştie că Budescu a avut întotdeauna probleme cu kilogramele, aşa a fost tot timpul, însă îi vom face un program special şi sperăm să îl recuperăm în cîteva săptămîni. Doar n-a uitat fotbalul în 6 luni, pentru că în China nu a avut continuitate şi a fost şi accidentat”, au punctat şi surse din cadrul clubului giurgiuvean pentru FANATIK.RO.

156 de meciuri a evoluat Constantin Budescu pentru Astra, reuşind să marcheze de 60 de ori