Budescu putea fi deturnat. Ce altă echipă l-a dorit în afară de FCSB

Eduard Popa   
in Fotbal intern
13/03/2018, 08:15
Budescu putea fi deturnat. Ce altă echipă l-a dorit în afară de FCSB

Gigi Becali i-a plătit Astrei 750.000 de euro pentru Constantin Budescu şi i-a oferit fotbalistului un salariu uriaş pentru Liga 1: 20.000 de euro pe lună. Investiţia s-a dovedit a fi una foarte bună, Budescu fiind cel mai bun transfer efectuat de FCSB la începutul sezonului. 

În actuala stagiune Budescu a strâns 11 goluri şi 11 pase decisive în toate competiţiile. Preşedintele celor de la Viitorul, Cristi Bivolaru, susţine că Hagi a încercat să îl aducă la Viitorul, dar n-a putut să-i îndeplinească pretenţiile financiare. 

”Nici CFR nu putea să candideze”

”Cine nu l-ar fi vrut pe Budescu? (n.r. întrebat dacă Hagi a negociat cu Budescu) Probabil a discutat de mai multe ori cu Budescu. Nici Clujul nu putea să candideze pentru Budescu. Eu ştiu că el avea un salariu consistent şi la Astra. Ca şi salariu vorbind, eu cred că e sus, e sus. Cred că e peste ce s-a făcut public”, a declarat Cristi Bivolaru la Telekom Sport.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×