Fotbal intern

Constantin Budescu ratează meciurile naționalei! Cât stă pe tușă

07.10.2018 | 17:33
Constantin Budescu rateaza meciurile nationalei Cat sta pe tusa

Mijlocașul lui Al Shabab, Constantin Budescu, va rata partidele naționalei României din a doua fereastră a Ligii Națiunilor, în compania Lituaniei și a Serbiei.

Se pare că accidentarea pe care a suferit-o internaționalul român este una destul de importantă. Chiar dacă Marius Șumudică spunea că speră ca medicii naționalei să îl poată recupera pe Budescu pentru a-l avea disponibil după meciurile din Nations League, „magicianul” care a ajuns în Arabia Saudită de la FCSB nu va putea fi recuperat.

Potrivit gsp.ro, Budescu are o problemă la ligamentul colateral extern al genunchiului drept, iar medicii i-au recomandat mijlocașului ofensiv să facă tratament încă trei săptămâni pentru a evita operația. 

Constantin Budescu ratează meciurile naționalei. Medicii i-au pus un verdict greșit!

Nici selecționerul României, Cosmin Contra, nu era prea optimist. El a spus recent că Budescu ar putea rata meciurile cu Lituania și Serbia, după ce medicii arabi i-au pus un diagnostic greșit: Budescu are o problemă medicală. Trebuie să îl vadă şi medicul naţionalei. Are o mică entorsă la ligamentele interne. L-au văzut şi meicii lor, i-au făcut nişte teste. Medicii din România, când au primit rezultatele, au zis că va sta mai mult. Va veni la echipa naţională şi medicul nostru se va ocupa de el. Apoi vom lua o decizie. Cineva nu a pus diagnosticul bun în cazul său”, spunea „Guriță”.

Cu toate acestea, Budescu se află printre cei 14 jucători care au sosit la București la reunirea lotului. Aceștia vor avea o scurtă ședință de pregătire în care medicii probabil vor decide dacă Budescu rămâne sau nu la națională.

Constantin Budescu la reuniunea naționalei înaintea de meciurile din Liga Națiunilor

Echipa naţională a României va juca pe terenul Lituaniei pe 11 octombrie, de la ora 21:45, în timp ce pe 14 octombrie va primi vizita Serbiei pe “Arena Naţională”.

După două partide în Liga Naţiunilor, echipa naţională a României se află pe locul 3, cu 2 puncte, după remizele cu Muntenegru, scor 0-0, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, şi cu Serbia, scor 2-2, la Belgrad.

Lituania – România se joacă pe 11 octombrie, de la ora 21:45, pe Pro TV şi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.