LIBER spre Steaua! Budescu A REFUZAT arabii: "Îmi este FRICĂ"

Transferul lui Constantin Budescu nu mai prezintă nici o siguranţă că se va face la Al Ahli Doha, din Qatar, lucrurile cunoscînd o turnură incredibilă în numai 48 de ore de la declaraţiile lui Marius Şumudică.

După ce tehnicianul a confirmat informaţiile oferite de FANATIK.RO, afirmînd că Budescu urmează să plece la Doha pe 3 ianuarie, transferul cunoaşte un nou moment critic. Apropiaţii capriciosului mijlocaş a fost informat de apropiaţi că plecarea din Qatar se face în condiţii speciale, cei care muncesc în respectiva zonă neputînd pleca fără acordul angajatorului.

Îi este frică să nu muncească gratis

Concret, Constantin Budescu se teme că o să muncească gratis şi că pentru o ofertă mai avantajoasă din punct de vedere financiar o să piardă naţionala.

"Dacă vor avea restanţe financiare la mine şi colaborarea nu o să meargă aşa cum ne dorim, nu voi putea să plec din ţară decît cu acordul lor. Prin urmare, ei vor face termenii şi nu doresc să renunţ la salarii, să joc acolo pe gratis, îmi este frică de asta", a fost anunţul făcut de Budescu către apropiaţi.

Budescu, primul de pe listă

Totuşi, vînzarea celui mai bun jucător al liderului Ligii 1 trebuie urgentată. Sursele autorizate FANATIK.RO din cadrul conducerii giurgiuvene au precizat că transferul lui Budescu este necesar pentru supravieţuirea echipei.

"Şi nu doar Budescu trebuie vîndut. Găman o să plece, mai ales că a intrat în ultimele şase luni de contract şi a refuzat din start un nou contract. Vor mai pleca jucători ca să acopere nevoile financiare ale lui Niculae şi ale clubului", au încheiat apropiaţii lui Ioan Niculae. Chiar dacă plecarea în Qatar nu mai este aşa sigură, oferta Stelei rămîne valabilă, FANATIK.RO oferind detalii în exclusivitate AICI.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231