Budescu, săgeţi la adresa lui Anghel Iordănescu: “Nu m-am apucat de alt sport în China!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
22/07/2016, 15:21
Budescu, săgeţi la adresa lui Anghel Iordănescu: “Nu m-am apucat de alt sport în China!”

Constantin Budescu, fostul căpitan al Astrei, a vorbit despre decizia lui Anghel Iordănescu de a nu-l convoca pentru Campionatul European din Franţa.

Fotbalistul nu a ezitat să-l atace pe Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al echipei naţionale a României.

“În momentul în care am decis să plec la Dalian, mi s-a spus doar că e mai greu să fiu chemat de acolo, că te duci şi joci în China. Eu le.am răspuns că acolo tot fotbal voi juca, nu mă apuc de alt sport. Din păcate pentru mine, nu am mai fost chemat, dar nu mai contează acest lucru”, a spus Budescu.

“Eu cred că meritam un loc măcar în lotul lărgit din Italia, nu ştiu dacă mi s-a făcut o nedereptate. Am văzut meciurile României, jucătorii au încercat să dea totul, din păcate nu au reuşit şi din punctul meu de vedere s-a greşit în altă parte, nu la jucători e vina. Au fost mai multe cauze, cum ar fi aceea că s-au făcut foarte multe schimbări înainte de Euro”, a spus Budescu.

”Nu am vorbit cu dînsul şi asta m-a supărat, pentru că după ce am plecat în China s-a rupt orice fel de relaţie între mine şi selecţioner. M-am simţit exclus după ce am plecat în China.

Nu ar fi fost nicio supărare dacă măcar mă sunau să-mi spună că ”băi, ai plecat în China, e mai greu să te aducem înapoi şi trebuie să luăm pe altcineva. Dar, nu au făcut-o”, a mai spus Budescu.

Mai mult, Budescu este convins de faptul că Iordănescu l-a convocat la naţională, anul trecut, doar la insistenţele mass-media. ”Probabil de gura presei am fost luat de domnul Iordănescu la meciurile acelea, s-a făcut atunci un mare tam-tam pe seama mea, aşa că nu cred că declaraţiile mele îmi vor afecta relaţiile cu noul antrenor. Este o decizie bună, dar trebuie să lăsăm timpul să decidă în cazul lui Christoph Daum”, a concluzionat fostul căpitan al Astrei.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×