Fotbal intern

VIDEO. Shakira l-a scos la dans pe Alibec! Cum se mişcă şi Budescu

Săptămâna trecută a fost cea mai intensă pentru Denis Alibec de când s-a transferat la FCSB. S-a contract cu Mihai Stoica după partida pierdută cu Viitorul, iar apoi a dat un răspuns de zile...
20.09.2017 | 00:03
VIDEO Shakira la scos la dans pe Alibec Cum se misca si Budescu

Săptămâna trecută a fost cea mai intensă pentru Denis Alibec de când s-a transferat la FCSB. S-a contract cu Mihai Stoica după partida pierdută cu Viitorul, iar apoi a dat un răspuns de zile mari tuturor criticilor săi. O pasă de geniu pentru golul doi al lui Budescu, plus o reuşită din lovitură liberă prin care a închis tabela contra celor de la Viktoria Plzen. A venit, inevitabil, şi împăcarea cu Meme.

După tot acest stres emoţional, Denis Alibec a simţit nevoie să… danseze. Un video postat pe pagina Creative Footbal Agency arată şi că starul FCSB dispune şi de talent. Şi-a ales un partener alături de care a dus mult bătălii, Florin Lovin, fostul coleg de la Astra. Cei doi au plecat împreună de la Arena Naţională după meci şi, aşa cum era normal, muzica a răsunat la maximum din boxele maşinii lui Alibec. Piesa aleasă a fost “La Bicicleta”, pe care o cântă Carles Vives şi Shakira. Lovin şi Alibec s-au descurcat şi ei de minune. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Budescu şi Alibec, dansatori de elită

În plus, cei doi campioni ai Astrei au demonstrat că se descurcă de minune şi la dans. Sângele fierbinte al celor doi s-a văzut, iar mişcările pe ritmuri latino au fost cât se poate de… fluente. “Relaţia Agent – Jucător, dedicaţie pentru golul de aseară”, scrie pe pagina respectivă. De altfel, Florin Lovin este, în afară de prieten, şi impresarul lui Denis Alibec. “Vă iubesc”, le-a transmis celor doi Emilia Stroe, mama lui Alibec.

Dansul este pasiune veche între jucătorii veniţi de la Astra. Marius Şumudică a fost lăudat de multe ori pentru atmosfera pe care o crea la echipă, iar muzica şi dansul erau literă de lege în vestiarul campioanei din 2016. Un video de pe aceeaşi pagină demonstrează acest lucru. În perioada în care era jucătorul celor de la Astra, Constantin Budescu îşi demonstra şi el talentul. Budescu, secondat şi el la fel de bine de acelaşi Florin Lovin, a decis să nu se complice cu versuri în spaniolă şi a ales o melodie mai din popor. “Vino la mine”, este mesajul pe care Budi la transmis în faţa camerei, acelaşi pe care Gigi Becali i l-a transmis atâta timp înainte de a-l convinge să semneze cu FCSB. “Şi cu Budi, pregăteam meciul”, este descrierea postată pe Creative Football Agency, pagină gestionată de Florin Lovin, care îi este impresar şi lui Budescu, la fel ca şi lui Alibec şi Junior Morais.

  si cu Budi,pregateam meciul ?   A post shared by Creative Football (@creativefootballagency) on

relatia Agent-Jucator,dedicatie pt golul de aseara.???⚽️

A post shared by Creative Football (@creativefootballagency) on

Tags: