Budescu şi Alibec vor să plece de la FCSB. Anunţul impresarului celor doi

Iuliana Spirache   
în Casa Pariurilor Liga 1
08/05/2018, 23:40
Budescu şi Alibec vor să plece de la FCSB. Anunţul impresarului celor doi
Constantin Budescu şi Denis Alibec

Budescu şi Alibec vor să plece de la FCSB! Florin Lovin, impresarul celor doi jucători care evoluează pentru formaţia “roş-albastră”, a anunţat că a discutat cu Denis Alibec şi Constantin Budescu, iar cei doi nu îşi mai doresc să rămână la echipa patronată de Gigi Becali.

“Din discuţiile pe care le-am avut cu ambii, şi cu Budescu, şi cu Alibec, ei vor să plece de la FCSB. Se întâmplă nişte lucruri acolo care nu au nimic în comun cu performanţa”, a spus Florin Lovin, impresarul celor doi jucători care evoluează sub comanda lui Nicolae Dică.

Budescu este dorit de CFR Cluj

Dacă Denis Alibec a avut evoluţii slabe în sezonul 2017-2018, nu acelaşi lucru îl putem spune de Constantin Budescu, cel care este dorit de CFR Cluj. Patronul liderului din Liga 1 Betano este dispus să plătească clauza de 3.000.000 de euro care este trecută în contractul mijlocaşului ofensiv în perioada de mercato din vară.

Constantin Budescu a fost criticat de Gigi Becali la finalul meciului CSM Politehnica Iaşi – FCSB, scor 1-0, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, ediţia 2017-2018. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că-l lasă pe Budescu la CFR Cluj şi le dă ardelenilor şi o şampanie. 

Închide ×