Sport

Budescu și Tamaș, show total la Fiță cu Adiță: ,,Am jucat beat. Budi și-a luat în Arabia un geamantan cu carne de porc!” Video

Constantin Budescu și Gabriel Tamaș au fost invitați la emisiunea „Fiță cu Adiță” de pe canalul de Youtube „the Xclusive”. Cei doi veterani vor juca din nou împreună la Petrolul Ploiești, după ce au fost colegi la Astra
15.07.2022 | 21:29
Budescu si Tamas show total la Fita cu Adita Am jucat beat Budi sia luat in Arabia un geamantan cu carne de porc Video
Budescu și Tamaș, show total la Fiță cu Adiță ,,Am jucat beat. Budi și-a luat în Arabia un geamantan cu carne de porc! Video. Colaj Fanatik/Sursa Foto: Sportpictures/Facebook: Petrolul Ploiești
ADVERTISEMENT

Budescu și Tamaș au fost în formă de zile mari la emisiunea lui Adiță Voicu, iar cei doi au făcut dezvăluiri în premieră la o bere, pe o baltă de pește la marginea Bucureștiului.

Constantin Budescu se lansează în muzica lăutărească. Gabi Tamaș, pus pe glume: „Nu-mi place să beau apă!”

Adiță i-a invitat pe doi dintre cei mai mediatizați fotbaliști din SuperLiga la o partidă de pescuit, iar Budescu și Tamaș au vorbit mai relaxați ca oricând. Veteranul de 39 de ani și-a făcut intrarea așa cum știe el mai bine: „Mamă, deci n-am mai văzut de mult o masă așa goală! Adu și tu un cerb carpatin. Vezi să n-aduci apă!”, după care fundașul central și-a desfăcut berea cu dinții.

ADVERTISEMENT

Gabi Tamaș a vorbit din nou despre aventurile sale bahice și a dezvăluit că s-a aflat în situația să joace beat la antrenament și chiar în meciuri oficiale: „(n.r. Te-ai dus vreodată beat la antrenament?) Ce întrebări ai… Am și jucat beat! Mahmur, pardon. De-asta nu mai pot eu! Hai noroc! Dar nu eram în țară la noi. Nu pot să zic unde”

Constantin Budescu a dezvăluit și el că își va lansa un album de muzică lăutărească, iar această pasiune l-a făcut să devină unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Gabi Tamaș: „Mie îmi plac lăutarii și Budi cântă. Foarte bine! Budescu: E orchestra în vacanță și n-am putut să vin cu ea. Își lansează chiar un album de muzică lăutărească”. 

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, seară românească cu un geamantan de carne de porc: „Am luat provizii! Ce vrei dacă jucam în străinătate?!”

Gabi Tamaș l-a pus să povestească pe Budescu cum a plecat cu un bagaj plin cu carne de porc după ce s-a transferat în străinătate:

–  „Povestește tu Budi când ai umplut un geamantan de carne de porc!”

– „Am luat provizii! Ce vrei dacă jucam în străinătate?! Trebuia să facem masă românească, ne-au prins sărbătorile pe-acolo. Ne-am descurcat, n-aveam treabă”.

ADVERTISEMENT

Budescu a desființat mitul sarmalelor, fiind supranumit „Sărmăluță Budescu”: „E mai mult o legendă cu sarmalele. Mai aveam și noi sifoanele noastre pe la Astra prin autocar și o mai arunc așa după meci că mă duc să mânânc sarmale. A ajuns la patronul nostru și m-a dat la televizor. Apoi toată lumea mi-a zis Sărmăluță! În afară de Sărbători, mai prind sarmale doar la nunți”. 

Gabi Tamaș a supralicitat și a explicat de ce nu îi place apa: „Îmi clătesc gura dimineața, când mă spăl pe dinți. Acum fără caterincă sau la mișto. Nu că nu beau apă, beau apă minerală. Îmi place foarte mult apa minerală și nu prea-mi place apa plată. Să fie foarte rece și atunci beau și apă plată. În rest nu beau”.

ADVERTISEMENT

Pasiunile lui Gabi Tamaș: „Un șpriț frumos, când am eu chef”. Cum a pierdut 50.000 de lire la cazino

Gabi Tamaș a spus că cea mai mare pasiune a sa după fotbal e…. șprițul: „Îmi place să mânânc și să beau șpriț. Un șpriț frumos, când am eu chef. Nu poți să bei în fiecare zi. Asta e vrăjeală! Ăla deja nu mai e șpriț. Intri în mahmureala aia și o duci o săptămână-două și nu mai simți nimic! Nu mai e nicio plăcere”.

Fostul jucător al lui West Brom a recunoscut că a pierdut sume importante de bani la casino când a jucat în Anglia: „Nu-mi place sincer să joc la cazino, dar jucam poate o dată, de două ori pe an în Anglia. Îmi plăcea să joc poker trei cărți și jucam pe niște sume un pic mai mari. Să zic că am pierdut vreo 50.000 de lire. Am câștigat 51.000 de lire! (râde)

Budescu a recunoscut că se mai gândește la echipa națională și că cea mai frumoasă amintire e meciul cu Insulele Feroe, când a reușit un super gol. Pentru Tamaș în schimb, rămâne de neuitat aventura din San Marino: „Spun un singur cuvât: San Marino! Atât. Cea mai frumoasă aventură. Trageți concluziile de-aici”.

În 2011, România s-a deplasat în San Marino, iar Victor Pițurcă le-a dat „tricolorilor” câteva ore libere. Gabi Tamaș și Adi Mutu au profitat la maximum și s-au îmbătat, iar cei doi au fost excluși din lot.

Constantin Budescu, poveste de senzație cu Denis Alibec. La final e emisiune a cântat

Constantin Budescu a avut o relație specială cu Denis Alibec, despre care a făcut o dezvăluire extrem de amuzantă: (n.r. Cine e cel mai mișto coleg pe care l-ai avut vreodată?) Am avut mai mulți. În special Alibec, cu care am stat foarte mult în cameră. El are alte vicii, nu astea pe care le avem noi pe masă aici! 

Le are pe-alea de noapte! Nu discoteci! Se joacă pe playstation Counterstrike. Câți bani am dat noi împrumut, ăla și-a luat arme virtuale, căști și calculatoare! L-am sunat și nu răspundea și m-am dus la el. Știam că stă liniștit și are ușa deschisă.

Avea căștile pe cap, nici nu m-a simțit. Am umblat prin casă, am fost la baie să mă spăl, nimic! D-upaia îi zic că am fost pe la el și se juca. Mă întreba pe unde am intrat. Cum să mă auzi dacă aveai căștile?!”

La finalul emisiunii, Budescu i-a cântat lui Adiță câteva versuri ale unei cunoscute melodii: „Adiță la viața ta, ți-a plăcut băutura/ Băuturile spirtoase și femeile frumoase, măi-măi!/ Pleacă Tanța la Galați/ Pleacă să își ia cârnați/ Și vine cu părul sur/ Și cu bătături la c*r măi Tanțo!”.

ADVERTISEMENT