Video. Steliştii, campionii execuţiilor fabuloase! Budescu a dat gol de pe deal

Marian Popovici   
in Fotbal intern
02/02/2018, 17:21
Video. Steliştii, campionii execuţiilor fabuloase! Budescu a dat gol de pe deal

FCSB s-a întors din cantonamentul din Spania, iar în ultimele zile de antrenament, Budescu şi Tănase au avut două execuţii fabuloase la antrenament. 

Cei doi jucători au reuşit să înscrie de pe un deal din apropierea stadionului spre surprinderea colegilor, care le-au aplaudat execuţiile. Imaginile au apărut pe pagina de facebook a Stelei. 

Budescu nu este la prima execuţie de acest gen

Pentru Constantin Budescu nu este pentru prima dată când dă gol din afara stadionului. S-a întâmplat şi când era la Astra Giurgiu la un antrenament, iar atunci imaginile au făcut înconjurul internetului. 

FCSB joacă sâmbătă de la ora 20:45 pe terenul lui Gaz Metan Mediaş. Constantin Budescu şI Florin Tănase au mari şanse să fie în primul 11 în meciul cu “găzarii”.

VEZI VIDEO EXECUŢIILE LUI BUDESCU ŞI TĂNASE: 

VEZI VIDEO EXECUŢIA LUI BUDESCU DE LA ASTRA: 

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.