Fotbal intern

STEAUA. Oficial! RMN-ul confirmă FANATIK: Budescu NU are ruptură!

UPDATE 5 aprilie, ora 17.15. Au apărut rezultatele finale ale situaţiei medicale a lui Budescu. Conform RMN-ului efectuat, decarul celor din Giurgiu nu are ruptură, dar este posibil să nu evolueze...
06.04.2017 | 00:05
STEAUA Oficial RMNul confirma FANATIK Budescu NU are ruptura
ADVERTISEMENT

UPDATE 5 aprilie, ora 17.15. Au apărut rezultatele finale ale situaţiei medicale a lui Budescu. Conform RMN-ului efectuat, decarul celor din Giurgiu nu are ruptură, dar este posibil să nu evolueze contra Stelei. Jucătorului i s-a descoperit un lichid în locul accidentării, care ar putea să ducă la o ruptură în cazul în care acesta ar forţa intrarea pe teren.

UPDATE 4 aprilie Ora 14:40 / Constantin Budescu a făcut o radiografie în urmă cu puţin timp, iar rezultatele sunt foarte bune pentru giuvaierul campioanei! FANATIK.RO a aflat că “Budi” nu a suferit o ruptură, ci o întindere, însă rezultatul de marţi trebuie să fie confirmat de RMN-ul pe care mijlocaşul Astrei îl va efectua în cursul zilei de mîine!

ADVERTISEMENT

Semnele sunt bune însă, Budescu nesimţind dureri la piciorul afectat.

–––––––––––––––––––––

UPDATE. Gigi Becali a comentat posibila absenţă a lui Constantin Budescu din meciul de joi seara. “Nu mă bucur când cineva se accidentează, dar e bine dacă Budescu nu joacă. E un fotbalist foarte bun“.

Constantin Budescu are şanse foarte mici să fie pe teren joi în ultimul meci al etapei a IV-a din play-off, când campioana Astra joacă la Bucureşti împotriva Stelei.

ADVERTISEMENT

Budescu s-a accidentat în prima repriză a meciului cu Viitorul, pierdut de echipa sa cu 1-2. Mijlocaşul lui Şumudică a venit la marginea terenului ţinându-se de coapsă şi a cerut schimbare, în locul său intrând Daniel Florea.

Poate mai am o lună de antrenat în România şi cred că plec cu fruntea sus. Cu toate riscurile, spun că arbitrajul românesc e mult sub ritmul şi jocul echipelor din play-off. Budescu a avut problema pe care a avut-o. Are o contractură, face un RMN, important e să ne revenim repede pentru meciul de joi. Mergem la cantonament şi ne pregătim pentru meciul cu FCSB”, a comentat Şumudică.

ADVERTISEMENT

Secundul acestuia, Cristi Petre, a oferit mai multe detalii despre situaţia lui Budescu: ”E suspect de ruptură! Nu va juca împotriva FCSB, sperăm să-l recuperăm pentru Dinamo”