Budescu, tratament special. Cum a fost recuperat jucătorul FCSB

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
06/02/2018, 08:29
Budescu, tratament special. Cum a fost recuperat jucătorul FCSB GALERIE FOTO

După partida de la Mediaş, Constantin Budescu s-a recuperat sub grija kinetoterapeutului Ovidiu Kurti şi a altor trei persoane care s-au ocupat de masajul “perlei” lui Gigi Becali (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO). Kurti s-a amuzat de situaţie şi a postat o fotografie din timpul şedinţei, cu descrierea: “Forţa Budescu! One man show”.

După meciul cu Gaz Metan Mediaş, Constantin Budescu trebuie să se pregătească de duelul cu liderul campionatului, CFR Cluj, apoi FCSB va da piept cu Dinamo, în primul derby al anului. “Totuşi, “Budi” e încrezător cu echipa sa nu va fi afectată de programul dificil:

“Să arătăm altfel cu CFR”

“O să fie un meci destul de greu, dar nu decisiv. Cu siguranţă, campioana se va decide în play-off. Aproape toate echipele care vor ajunge acolo vor avea şanse la titlu. Sunt două absenţe importante pentru noi, dar sperăm să câştigăm indiferent de cine va juca. Important e că am câştigat toate punctele. Nu am arătat foarte bine, dar e primul meci al anului, s-a jucat pe un teren greu, împotriva unei echipe cu o echipe bune, care a schimbat mulţi jucători. Noi am venit direct din cantonament şi ne-a fost puţin greu. Sperăm să arătăm altfel cu CFR”, a spus Budescu.

Partida FCSB – CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 20.45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Ronaldo, refuzat de Napoli! De ce nu a ajuns la echipa lui Maradona

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.