Fotbal intern

Budescu, tratat de cel mai bun medic ortoped din România! Contra: “Cineva nu a pus diagnosticul bun”

12.10.2018 | 14:49
Budescu, tratat de cel mai bun medic ortoped din România! Contra Cineva nu a pus diagnosticul bun

Constantin Budescu a suferit o accidentare la ligamentul colateral extern al genunchiului drept şi din această cauză a ratat meciurile naţionalei cu Lituania şi pe cel cu Serbia, care se va disputa duminică. Mijlocaşul lui Al Shabab s-a tratat în România la clinica doctorului Bogdan Codorean, considerat cel mai bun medic ortoped din România.

Supranumit “doctorul sportivilor”, Bogdan Codorean l-a tratat pe “Budi” care va scăpa de operaţia la genunchi. Înainte de pauza pentru meciurile internaţionale, Marius Şumudică spera ca Budescu să poate juca pentru naţională, dar accidentarea a fost mai gravă decât s-a prevăzut iniţial şi fotbalistul va fi nevoit să stea pe bară aproximativ 3 săptămâni.

Budescu, tratat de cel mai bun medic ortoped din România! Contra Cineva nu a pus diagnosticul bun
Constantin Budescu si Mirko Ivanic in meciul de fotbal dintre Romania si Muntenegru, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, vineri 7 septembrie 2018.

Budescu, tratat de cel mai bun medic ortoped! Ce spune Contra despre accidentare

Înainte de meciul cu Lituania, C osmin Contra a declarat că cineva i-a greşit diagnosticul lui Budescu: “Budescu are o problemă medicală. Are o mică entorsă la ligamentele interne. L-au văzut şi medicii lor, i-au făcut nişte teste. Medicii din România, când au primit rezultatele, au zis că va sta mai mult. Cineva nu a pus diagnosticul bun în cazul său.” 

Budescu a venit la reunirea naţionalei, însă a plecat din cantonament direct la doctor din cauza accidentării. Fără “Magician” pe teren, România s-a impus cu 2-1 în Lituania, Budescu fiind substituit foarte bine de Alex Maxim, care a reuşit să marcheze golul decisiv al meciului în prelungiri. Pentru tricolori urmează meciul cu Serbia de pe Arena Naţională, decisiv pentru stabilirea primului loc în grupa din Nations League. Cu o victorie, “tricolorii” urcă pe locul 1.

“Doctorul sportivilor” câştigă o adevărată avere! Ce venituri are

Bogdan Codorean este considerat cel mai bun medic ortoped din ţară. Şi, conform kanald.ro, veniturile înregistrate de acesta sunt pe măsură. El a raportat venituri de peste 2,3 milioane de lei prin cabinetul său, ceea ce înseamnă că lunar a încasat aproape de 200.000 de lei cu cabinetul său la care se mai adaugă şi salariul de şef de secţie la Spitalul Militar, plus venitul de la Facultatea de Medicină.

După meciul cu Lituania, medicul a pus pe facebook un mesaj de felicitare pentru echipa naţională şi o poză în care apare alături de Constantin Budescu: “Felicitări echipei naționale de fotbal a României ✌? ? pentru victoria obținută aseară împotriva selecționatei Lituaniei! Constantin Budescu, sănătate și reîntoarcere rapidă în joc ?!”

Felicitări Echipa națională de fotbal a României ✌? ? pentru victoria obținută aseară împotriva selecționatei Lituaniei! Constantin Budescu, sănătate și reîntoarcere rapidă în joc ?!

Gepostet von Dr. Ion Bogdan Codorean am Freitag, 12. Oktober 2018