Moruţan e pregătit să concureze cu Budi. “Fac cea mai bună atmosferă”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
21/03/2018, 12:43
Moruţan e pregătit să concureze cu Budi. “Fac cea mai bună atmosferă”

Olimpiu Moruţan a vorbit despre momentul în care va ajunge la FCSB, dar şi despre întâlnirea pe care a avut-o cu lotul primei reprezentative a României. Mai mult, mijlocaşul susţine că stă bine din punct de vedere fizic şi că este omul cu voia bună de la lot.

“A fost o experienţă foarte frumoasă să îi întâlnim pe jucătorii primei reprezentative, am fost alături de nişte fotbalişti cu mare experienţă. Am vorbit cu Pintilii, Chipciu, Stanciu şi Ioniţă. Domnul Contra ne-a spus că avem o şansă foarte mare de calificare şi un lot bun. Îmi place Stanciu, îmi place Chipciu, sunt mulţi jucători de la care încerc să învăţ câte ceva. Totul depinde de mine la Steaua. Eu trebuie să îmi fac treaba pe teren şi rezultatele vor veni, la fel şi convocările.

“Acum sunt într-o formă bună!”

Am urmărit meciurile adversarilor, Serbia are jucători de valoare. Dar şi noi avem jucători foarte buni, avem o generaţie bună şi vom scoate rezultate frumoase. Le ţin pumnii steliştilor, sper să câştige campionatul. Pentru mine a fost o supărare că nu am prins playoff-ul cu Botoşaniul. Fizic sunt bine. Am avut o cădere, am jucat mai prost, dar acum sunt într-o formă bună şi vreau să demonstrez asta la meciurile naţionalei. Nu m-au afectat criticile. Mi-am asumat asta de când am semnat cu Steaua, ştiam ce o să fie. Cea mai bună atmosferă de la lot o face Moruţan”, a spus Olimpiu Moruţan, conform ProTv.

Închide ×