Sport

Buducnost Podgorica – CSM Bucureşti 20-28 “Tigroaicele” obțin o nouă victorie în Liga Campionilor. Video

CSM București a învins Buducnost Podgorica într-o partidă contând pentru etapa cu numărul zece din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. În urma acestui rezultat, „tigroaicele” au urcat pe locul al patrulea.
15.01.2022 | 18:41
Buducnost Podgorica  CSM Bucuresti 2028 Tigroaicele obtin o noua victorie in Liga Campionilor Video
ADVERTISEMENT
15-01-2022
17:17

Buducnost - CSM București 20-28

CSM București o învinge fără emoții pe Buducnost și urcă pe poziția a patra în clasament, la un punct în fața lui BVB Dortmund. Danezele de la Esjberg domină Grupa A, cu 15 puncte.

Vezi AICI cele mai importante faze ale meciului 

Min. 30: 20-28. Final de meci.

Min. 29: 20-28. Tânăra Angela Stoica reușește primul său gol în Liga Campionilor.

Min. 58: 18-27. Aune înscrie încă o dată, din extrema dreaptă.

Min. 55: 17-26. Dindiligan busculează o adversară în semicerc și primește eliminare de două minute. Grubisic apără, însă, aruncarea de la 7 metri.

Min. 49: 16-23. Aune înscrie pe contraatac 

Min. 47: 16-21. Dembele se lansează spre poarta adversă și înscrie cu o boltă superbă.

Min. 43: 16-19. Angajată perfect de Neagu, Groch înscrie și le readuce pe „tigroaice” la trei goluri diferență.

Min. 39: 12-17. Neagu ia la țintă bara transversală de la 7 metri, apoi recuperează, dar cu a doua aruncare o evidențiază pe tânăra Jovana Kadovic, intrată între buturi. 

Min. 37: 12-17. Martin pătrunde și înscrie fără emoții.

Min. 34: Dembele încearcă să majoreze diferența din extrema stângă, dar bolta sa nu îl poate învinge pe portarul advers 

Min. 30: CSM conduce la pauză, scor 15-9.

Min. 22: CSM București se distanțează din nou, are 10-6.

Min. 15: Buducnost reușește să echilibreze partida, scor 7-6 pentru CSM.

Min. 7: CSM București a început mai bine, conduce 6-2.

Meciul Buducnost Podgorica – CSM Bucureşti are loc sâmbătă, 15 ianuarie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 10-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. CSM are un meci mai puţin disputat, partida din etapa a 9-a, în deplasare la Brest, fiind amânată, ca urmare a existenţei a trei cazuri de COVID în lotul bucureştencelor.

Unde se joacă meciul Buducnost Podgorica – CSM Bucureşti

Întâlnirea Buducnost Podgorica – CSM Bucureşti se desfăşoară sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 19:00 în Moraca Sports Center din capitala Muntenegrului, o sală modernă, multifuncţională, cu o capacitate de 6000 de locuri, dar care va fi plină cel mai probabil doar ceva mai mult de jumătate.

ADVERTISEMENT

Accesul a sală nu se va face pentru public decât pe baza prezentării certificatului COVID, care să arate schema de vaccinare completă sau trecerea prin boală în ultimele şase luni a posesorului. Buducnost are suporteri foarte vocali, însă susţinerea echipei nu va mai fi la fel de puternică din acest motiv.

Cine transmite la TV partida Buducnost Podgorica – CSM Bucureşti

Partida Buducnost Podgorica – CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 19:00, în moderna arenă Moraca Sports Center din capitala muntenegreană şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Buducnost a fost una dintre forţele Europei în urmă cu şapte-opt ani, pe vremea când Cristina Neagu, vedeta CSM-ului astăzi, alături de Katarina Bulatovic reuşea să câştige Liga Campionilor. În acest moment însă echipa şi-a pierdut mult din strălucire, urmare a problemelor financiare şi ocupă un loc în coada grupei, fără şanse de a se califica în faza următoare.

Ce jucătoare lipsesc din confruntarea Buducnost Podgorica – CSM Bucureşti

Din fericire, antrenorul Adrian Vasile are acum la dispoziţie un lot complet, din care mai lipseşte doar extrema olandeză Martine Smeets şi interul Barbara Lazovic, accidentate pe termen lung. Au fost trei jucătoare infectate cu coronavirus, pivotul Ramusovic, noua sosită de la Dunărea Brăila Samara da Silva şi junioara Ailincăi, dar acum lucrurile sunt în ordine şi din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti se află pe locul 5, penultimul care aduce calificarea în optimile de finală, cu opt puncte din opt meciuri. Doar primele două clasate din cele două grupe merg direct în sferturi, iar distanţa dintre CSM şi echipa de pe locul secund, Ferencvaros, este de şase puncte, greu de recuperat.

CSM se întăreşte pentru viitorul sezon

Pierderea Barbarei Lazovic, una dintre marcatoarele echipei, după Cristina Neagu, a obligat conducerea clubului să caute de urgenţă soluţii pentru a acoperi un post extrem de important. A fost transferată de la Dunărea Brăila brazilianca Samara da Silva şi astfel Adrian Vasile este ceva mai liniştit.

ADVERTISEMENT

În plus Cristina Neagu a semnat un nou contract, cu un salariu rivalizând cu cel din Liga 1 la fotbal la jucătorii de top iar în urmă cu câteva zile s-a reuşit o mare lovitură, dar pentru viitorul sezon, aducerea de la Brest a campioanei mondiale, olimpice şi europene Kalidiatou Niakate, un inter de valoare mondială.

Cote la pariuri pentru jocul Buducnost Podgorica – CSM Bucureşti

CSM Bucureşti este favorita caselor de pariuri la acest meci, având o cotă de 1,45-1,50 la victorie. Un succes, al doilea în această grupă, pentru muntenegrence are cotă 3,70 iar egalul ajunge la cota 9,00. Pentru un total goluri peste 50,5 avem o cotă de 1,85, destul de bună.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori până acum, iar Buducnost are o singură victorie, una categorică, în 2015 la Bucureşti, pe vremea când Cristina Neagu juca la această echipă. CSM are trei succese, ultimul în această ediţie, pe teren propriu şi un egal la Podgorica.

ADVERTISEMENT