Sport

SCM Râmnicu Vâlcea, a cincea înfrângere la rând. Eșec dramatic cu Buducnost. Video

14.11.2020 | 20:15
SCM Ramnicu Valcea a cincea infrangere la rand Esec dramatic cu Buducnost Video
ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut și al cincilea meci jucat în actuala ediție a Ligii Campionilor, scor 28-29, și este în continuare ultimna în Grupa B. Campioana României, măcinată de absențele cauzate de Covid-19, a făcut un meci bun în Muntenegru, dar a fost lipsită de șansă. Vâlcencele au lovit bara la ultimul atac și au ratat șansa de a obține primul punct.

Meciul Buducnost Podgorica – SCM Râmnicu Vâlcea are loc sâmbătă, 14 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 8-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Este primul joc pentru vâlcence după o lună de pauză forţată provocată de blestemul cazurilor de coronavirus, care nici acum nu s-a încheiat.

ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea este ca Vipers Kristiansand din grupa 1 echipa care a disputat până în prezent doar patru din cele şapte meciuri programate, trei fiind amânate din cauza pandemiei. Campioana României e ultima în grupa B, fără nici un punct.

Buducnost Podgorica, echipa fanion a Muntenegrului, are 3 puncte, din cinci meciuri jucate, reuşind prima victorie abia etapa trecută, 28-26, pe terenul Borussiei Dortmund. În principiu, pentru a prinde un loc de baraj Vâlcea trebuie să încheie nu mai jos de locul 6, Dortmund şi Podravka fiind echipele cu care se bate în acest sens.

ADVERTISEMENT

Buducnost Podgorica – SCM Râmnicu Vâlcea 29-28 VEZI VIDEO

Într-un alt meci din Grupa B, Brest a învins în deplasare, scor 33-29, formația Podravka, iar clasamentul se prezintă astfel:

lca

Min. 60: SCM Râmnicu Vâlcea pierde dramatic întâlnirea cu Buducnost Podgorica, scor 28-29.

Min. 50: Meciul este extrem de echilibrat, cele două echipe fiind la egalitate, scor 26-26.

Min. 40: Vâlcea continuă jocul excelent și conduce cu 22-21.

Min. 30: Vâlcea a avut un final de primă repriză senzațional și a revenit spectaculos pe tabelă. SCM intră la pauză cu un handicap de un singur gol: 14-15.

ADVERTISEMENT

Min. 20: Meciul continuă pe aceleași coordonate și scorul este 9-6 pentru muntenegrence.

Min. 10: Vâlcea are un start modest de meci și Buducnost conduce cu 4-1.

Min. 1: A început partida.


Buducnost Podgorica – SCM Râmnicu Vâlcea Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Buducnost Podgorica – SCM Râmnicu Vâlcea se joacă sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 19:00, în Palatul Sporturilor din Podgorica şi este televizată în direct de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O puteţi viziona şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Pentru vâlcence este un examen deosebit de dificil. Asta pentru că problemele legate de pandemie nu s-au rezolvat şi însuşi antrenorul Florentin Pera se află în izolare, el neputând face deplasarea în Muntenegru.

ADVERTISEMENT

Doar 13 jucătoare au făcut deplasarea, dintre care trei portari!

Campioana României a plecat joi cu un autocar, urmând a face sâmbătă dimineaţă un antrenament în sala unde va avea loc partida. Problema este că pe lângă lipsa antrenorului principal Aardahl, Florica, Minevskaja și Nikolic sunt incomplet refăcute.

A fost deplasat un lot format din numai 13 jucătoare, dintre care trei sunt portari. Vâlcencele sunt complet scoase di ritm deoarece nu au mai jucat un meci de Liga Campionilor de o lună şi în campionat au folosit foarte multe junioare pentru că aveau titulare indisponibile.

Din 2011 Vâlcea nu a mai învins pe Buducnost

De altfel, oficialii clubului recunosc faptul că din punctul lor de vedere meciurile care vor conta cu adevărat încă nu au venit. Vâlcea are patru eşecuri, dar toate la echipele de top din grupă (Brest, Odense, ŢSKA Moscova şi Gyor). Din 2011 vâlcencele nu au mai reuşit să bată pe Buducnost.

Cele două echipe au fost colege de grupă şi sezonul trecut şi muntenegrencele au câştigat ambele meciuri. Nici casele de pariuri nu consideră că Vâlcea va conta în acest meci, cotele fiind de o mare discrepanţă: 1,05 la victorie gazdele, 14,50 româncele.

ADVERTISEMENT