Cele mai citite

Buffon, contract pe VIAŢĂ. Iese la PENSIE de la Juve!

Gianluigi Buffon, care joacă din 2001 Juventus, a semnat un nou contract cu ”Bătrîna Doamnă”. Portarul va rămîne la Torino pînă în 2017, atunci cînd va avea 39 de ani. La sfîrşitul...
20.11.2014 | 15:16
Buffon, contract pe VIAŢĂ. Iese la PENSIE de la Juve!

Gianluigi Buffon, care joacă din 2001 Juventus, a semnat un nou contract cu ”Bătrîna Doamnă”. Portarul va rămîne la Torino pînă în 2017, atunci cînd va avea 39 de ani. La sfîrşitul contractului, Buffon, probabil, se va retrage.

“Este o zi emoţionantă pentru mine. Sînt mîndru să fac parte din istoria acestui club. Probabil, pentru mine este ultimul contract şi singurul lucru care mă interesează acum este să ajut echipa să confirme la un nivel înalt. Juventus mi-a oferit totul în cariera de fotbalist”, a declarat Buffon.

În aceeaşi zi cu Buffon, şi Giorgio Chiellini a semnat un nou contract. Fundaşul în vîrstă de 30 de ani va sta la Torino pînă în 2018, atunci cînva va avea 36 de ani!

“Sînt emoţionat în acest moment. Sînt mîndru că mă aflu aici, înconjurat de oameni dragi. În cei zece ani petrecuţi la Juventus am crescut din punct de vedere profesional şi uman. Pentru mine, Juventus este o familie şi sper ca suporterii să fie mândri de mine până în ultima zi când voi fi pe teren”, a spus Chiellini.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri