Buffon, destinaţie surpriză! Un fost coleg încearcă să-l aducă la o echipă de legendă

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
16/04/2018, 10:53
Buffon, destinaţie surpriză! Un fost coleg încearcă să-l aducă la o echipă de legendă

Gianluigi Buffon se apropie de finalul carierei la Juventus, unde mai are contract până la finalul sezonului. Portarul de 40 de ani ar putea să-şi continue cariera peste Ocean, în Argentina, unde este dorit de un fost coleg de la campioana Italiei.

Conform presei din Spania, Carlos Tevez încearcă să-l convingă pe Gianluigi Buffon să semneze cu Boca Juniors. Cei doi au fost colegi la Juventus în perioada 2013-2015, iar internaţionalul argentinian are o realaţie de bună prietenie cu portarul de 40 de ani.

Gianluigi Buffon, 17 ani în tricoul lui Juventus

Gianluigi Buffon joacă la Juventus din 2001, când a fost transferat de la Parma, în schimbul a 52 de milioane de euro. Fotbalistul de 40 de ani a fost cel mai scump portar din lume până în vara trecută când Ederson a fost achiziţionat de Manchester City. Alături de “Bătrâna Doamnă”, Gianluigi Buffon a câştigat 17 trofee.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.