ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Buffon aşteaptă un semn din partea lui Juventus: “Nu vreau să fiu o povară pentru club”

Gigi Buffon a anunţat la începutul sezonului că este tentat de o retragere din activitatea de fotbalist, dar în acest moment este decis să mai continue alături de trupa din Torino în cazul în care primeşte o prelungire a contractului.
Autor: Tibi Demeter | 14.02.2018 | 18:52
Buffon aşteaptă un semn din partea lui Juventus:

Legendarul portar al lui Juventus a declarat că urmează să aibă o întâlnire cu şefii lui Juventus pentru o decizie definitivă la finalul sezonului, dar a rostit o frază care i-ar putea pune pe gânduri pe conducătorii trupei din Serie A: “Nu vreau să fiu o povară pentru club”.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Bianconerilor a vorbit tot sezonul despre posibila retragere la finalul stagiunii, dar în ultimele săptămâni a anunţat că este dispus să mai continue cel puţin un an la Juventus. Buffon a vorbit pe larg într-un interviu televizat, care deocamdată nu a fost făcut public în totalitae, dar Canale 5 a oferit câteva detalii.

Buffon, vinovat la golul doi din partida cu Tottenham

Goalkeeper-ul italian a greşit la golul prin care Tottenaham a egalat în partida tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, însă a recunoscut că are deja o înţelegere amicală cu preşedintele clubului: “Este adevărat că există un acord amical între mine şi preşedintele Andrea Agnelli, dar înaintea sezonului vom discuta toate amănuntele”, a spus legendarul portar.

ADVERTISEMENT

Gianluigi Buffon a vorbit şi despre ratarea calificării la Campionatul Mondial cu Italia: “Eliminarea în drumul spre Campionatul Mondial ? Au fost zile dificile, deoarece am vrut să îmi închei cariera cu o prezenţă la Campionatul Mondial”, a spus portarul italian.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!