Buffon aşteaptă un semn din partea lui Juventus: “Nu vreau să fiu o povară pentru club”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
14/02/2018, 18:52
Buffon aşteaptă un semn din partea lui Juventus: “Nu vreau să fiu o povară pentru club”

Legendarul portar al lui Juventus a declarat că urmează să aibă o întâlnire cu şefii lui Juventus pentru o decizie definitivă la finalul sezonului, dar a rostit o frază care i-ar putea pune pe gânduri pe conducătorii trupei din Serie A: “Nu vreau să fiu o povară pentru club”.

Căpitanul Bianconerilor a vorbit tot sezonul despre posibila retragere la finalul stagiunii, dar în ultimele săptămâni a anunţat că este dispus să mai continue cel puţin un an la Juventus. Buffon a vorbit pe larg într-un interviu televizat, care deocamdată nu a fost făcut public în totalitae, dar Canale 5 a oferit câteva detalii.

Buffon, vinovat la golul doi din partida cu Tottenham

Goalkeeper-ul italian a greşit la golul prin care Tottenaham a egalat în partida tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, însă a recunoscut că are deja o înţelegere amicală cu preşedintele clubului: “Este adevărat că există un acord amical între mine şi preşedintele Andrea Agnelli, dar înaintea sezonului vom discuta toate amănuntele”, a spus legendarul portar.

Gianluigi Buffon a vorbit şi despre ratarea calificării la Campionatul Mondial cu Italia: “Eliminarea în drumul spre Campionatul Mondial ? Au fost zile dificile, deoarece am vrut să îmi închei cariera cu o prezenţă la Campionatul Mondial”, a spus portarul italian.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.