Carousel hot news

Buffon şi-a găsit drumul după ce se lasă de fotbal! Propunere inedită pentru legenda lui Juve

Gigi Buffon, căpitanul şi legenda lui Juventus şi al naţionalei Italiei, a primit o ofertă inedită înainte de retragerea din fotbal. Ar putea fi noul ministru al Sportului în Italia! Portarul...
Autor: Tibi Demeter | 11.10.2017 | 20:42
Buffon şi-a găsit drumul după ce se lasă de fotbal! Propunere inedită pentru legenda lui Juve

Gigi Buffon, căpitanul şi legenda lui Juventus şi al naţionalei Italiei, a primit o ofertă inedită înainte de retragerea din fotbal. Ar putea fi noul ministru al Sportului în Italia! Portarul este aşteptat să se retragă la finalul sezonului şi a anunţat deja că nu este interesat de o carieră de antrenor, însă şi-ar dori mai mult o poziţie de conducere în cadrul clubului torinez.

“Dacă vom câştiga alegerile, Buffon va fi la conducerea Ministerului Sportului. El este un tip echilibrat, reprezintă naţiunea şi este aproape de retragere. El este interesat de artă şi de politică. Şi-a manifestat interesul pentru propunerile prezentate şi mi-a scris despre acest lucru”, a fost declaraţia lui Vittori Sgarbi pentru Vanity Fair, într-un interviu despre noul partid pe care îl conduce. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Buffon, liderul de selecţii al naţionalei Italiei

Portarul lui Juventus este cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei cu 173 de prezenţe în tricoul Squadra Azzurra, fiind în teren la Campionatul Mondial din 2006, competiţie câştigată de Italia. În ciuda carierei impresionante, Buffon rămâne cu regretul că nu a reuşit să obţină Liga Campionilor în ciuda faptului că a evoluat de trei ori în finala competiţiei.

Goalkeeper-ul împlineşte în luna ianuarie 40 de ani şi după cele zece titluri de campion din Serie A este pregătit să îşi încheie cariera de fotbalist. De altfel, internaţionalul italian a declarat că ultimul său obiectiv este să ajungă la a şasea ediţie a Campionatului Mondial, însă pentru acest lucru trebuie să treacă de barajul de calificare programat luna viitoare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!