Life

Buffy, spaima vampirilor este veșnic tânără! Cum arată actrița Sarah Michelle Gellar la 43 de ani FOTO

19.05.2020 | 14:09
Buffy spaima vampirilor este vesnic tanara Cum arata actrita Sarah Michelle Gellar la 43 de ani FOTO
Au trecut mai bine de 20 de ani de când Sarah Michell Gellar cucerea inimile tinerilor cu rolul său din Buffy, spaima vampirilor. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

În 1997, actrița Sarah Michelle Gellar reușea să cucerească inimile a milioane de telespectatori din toate colțurile lumii datorită lui Buffy, tânăra vânătoare de vampiri din serialul care îi poartă numele. Chiar dacă au trecut peste două decenii de la difuzarea primului episod, timpul pare să fi fost foarte blând cu îndrăgita actriță nominalizată la Globurile de Aur și câștigătoare a șase premii Teen Choice Awards. Asta pentru că nu doar că nu a îmbătrânit aproape deloc, dar se bucură de o siluetă de invidiat.

Sarah Michelle Gellar a împlinit 43 de ani. Eroina din Buffy, spaima vampirilor arată incredibil

Dincolo de cariera impresionantă, la cei 43 de ani ai săi se poate mândri cu o căsnicie fericită alături de  actorul Freddie Prinze Jr, căruia i-a dăruit doi copii, pe Charlotte Grace Prinze și Rocky James Prinze. Cât despre secretul din spatele longevității cuplului, (n.r. sunt căsătoriți de 18 ani), cei doi susțin că aparițiile extrem de rare în public le-au dat ocazia să petreacă mai mult timp unul în compania celuilalt și să realizeze că în ciuda trecerii timpului, se vor iubi exact ca în prima zi.

ADVERTISEMENT
La cei 43 de ani ai săi, actrița este la fel de frumoasă și își păstrează trăsăturile care i-au adus celebritatea. Sursa foto: Facebook
La cei 43 de ani ai săi, actrița este la fel de frumoasă și își păstrează trăsăturile care i-au adus celebritatea. Sursa foto: Facebook

Nici nu ar avea cum să se întâmple altfel, în condițiile în care eroina din Buffy, spaima vampirilor și-a păstrat frumusețea care a făcut-o celebră în întreaga lume, precum și corpul de invidiat, chiar dacă a trecut prin două nașteri. Nu ne credeți? Priviți fotografia de mai sus și cu siguranță vă veți convinge.

A trecut prin momente dificile la nașterea fetei

Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de când sunt împreună, Sarah Michelle Gellar și soțul său nu încetează să se răsfețe și să își exprime reciproc dragostea prin gesturi mici, dar pline de tandrețe. De altfel, actrița mărturisea într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp că timpul a jucat mereu un rol important în relația lor.

ADVERTISEMENT

„Cred că este minunat să fii îndrăgostit, dar este important, de asemenea, ca partenerii să se placă unul pe celălalt și să își dorească să petreacă timpul împreună.

Cred că adevărul oricărei relații este că, indiferent dacă sunteți un cuplu, fie că sunteți prieteni, fie că sunteți parteneri de afaceri, trebuie să muncești într-o relație”, a mai spus eroina din Buffy, spaima vampirilor.

ADVERTISEMENT

Recunoaște, însă, că povestea lor de dragoste a avut parte și de momente mai puțin plăcute. Cel mai dificil episod s-a petrecut chiar după nașterea lui Charlotte, când a trecut printr-o depresie postnatală severă. Timpul și prezența persoanei iubite au ajutat-o să depășească, până la urmă, aceste stări, iar acum se simte mai fericită ca oricând.

Să ai copii e minunat și îți schimbă viața, și foarte rar ești pregătit pentru așa ceva. Îmi iubesc copiii mai mult ca orice pe lume, dar ca multe alte femei m-am confruntat cu depresia postnatală după ce am născut prima dată.

ADVERTISEMENT

Am cerut ajutor și am reușit să trec peste și de atunci copiii mei au fost cel mai bun dar pe care l-am cerut. Pentru cele care trec prin așa ceva, să știți că nu sunteți singure și acest lucru chiar vă face să vă reveniți”

ADVERTISEMENT