Buffon îl laudă pe Cristiano Ronaldo: “Îl admir! E un adevărat asasin”

Filon Stan   
in Fotbal international
03/04/2018, 16:23
Buffon îl laudă pe Cristiano Ronaldo: “Îl admir! E un adevărat asasin”

Doar cuvinte de laudă! Asta are de spus legendarul Gianluigi Buffon, portarul celor de la Juventus, la adresa lui Cristiano Ronaldo, atacantul lui Real Madrid, pe care îl va întâlni marţi seara, de la ora 21:45 în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Celebrul portar ajuns la 40 de ani a spus că a mai văzut un singur atacant care se ridica la nivelul lui Ronaldo. 

“Îl admir, pentru că ştie ce face şi este pragmatic. În ultimii ani, a arătat că este inteligent. Şi-a schimbat poziţia din teren, iroseşte mai puţină energie, dar a rămas letal. În faţa porţii, e un adevărat asasin”, a spus Buffon, care a transmis că doar David Trezeguet, uriaşul atacant francez cu care a fost coleg la Juventus, mai putea ajunge la nivelul lui CR7: “Singurul jucător pe care l-am văzut să finalizeze la fel de bine e David Trezeguet”.

Buffon şi Trezeguet, colegi timp de 9 ani

Buffon şi Trezeguet au fost colegi la Juventus timp de nouă ani, din 2001 până în 2010. În acest interval, vârful francez a marcat de 171 de ori şi şi-a ajutat echipa să câştige două titluri în Serie A.