Sport

Buget-record de transferuri de 3,5 milioane de euro la Rapid! Şucu şi Angelescu le aruncă mănuşa lui Gigi Becali, Gică Hagi şi Neluţu Varga. Exclusiv

Dan Şucu şi Victor Angelescu au pregătit un buget de transferuri de 3,5 milioane de euro la Rapid în această vară. Daniel Niculae i-a convins pe cei doi patroni!
25.05.2023 | 20:00
Bugetrecord de transferuri de 35 milioane de euro la Rapid Sucu si Angelescu le arunca manusa lui Gigi Becali Gica Hagi si Nelutu Varga Exclusiv
Dan Şucu şi Victor Angelescu, finanţatorii Rapidului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sezonul din SuperLiga nu s-a încheiat, dar Rapid a început deja campania de transferuri pentru stagiunea viitoare. Giuleştenii ţintesc titlul, iar pentru acest obiectiv sunt gata să investească o sumă impresionantă. Sunt vizați minim 5 jucători importanți, după cum au anunțat șefii Rapidului la FANATIK SUPERLIGA.

Buget de transferuri de 3,5 milioane de euro la Rapid! Daniel Niculae a demarat deja negocierile

Din informaţiile FANATIK, finanţatorii Dan Şucu şi Victor Angelescu au pregătit un buget de transferuri de 3,5 milioane de euro. Preşedintele Daniel Niculae a reușit să-i convingă pe cei doi și a demarat deja discuţiile cu câteva nume importante. Cu acest buget, Șucu și Angelescu le aruncă mănușa lui Gigi Becali, Neluțu Varga, Mihai Rotaru și celorlalți patroni potenți financiar din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit intenţiile giuleştenilor de a-l semna pe Iulian Cristea, fostul fundaş central al celor de la FCSB. Rămas liber de contract, Cristea i-a promis lui Niculae că va semna cu Rapid dacă nu îşi va găsi un contract în străinătate.

Angelescu: „Bugetul pentru sezonul viitor va fi în jur de 10 milioane, poate chiar mai mult”

Victor Angelescu a confirmat la FANATIK SUPERLIGA interesul giuleștenilor pentru Cristea. Recent, tot pentru FANATIK, Angelescu a dezvăluit că în sezonul care tocmai se termină s-au investit 1,5 milioane de euro în transferuri, iar suma va creşte exponenţial pentru următorul sezon.

ADVERTISEMENT

„Pentru România să bagi peste 1,5 milioane de euro doar în transferuri nu e puţin. A băgat Steaua (n.r. – FCSB) vreo cinci milioane şi noi a doua echipă. Sunt foarte multe întrebări care nu îşi au rostul.

Am băgat bani, o să băgăm şi mai mulţi. S-au plătit sume şi până acum şi se vor plăti sume şi mai mari pentru sezonul viitor, pentru că avem alt obiectiv. Bugetul pentru sezonul viitor va fi în jur de 10 milioane, dacă nu va fi chiar mai mult. Dar, minim 10 milioane”, a spus Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dan Şucu: „Eu și Victor Angelescu ne-am asumat că vom investi permanent în următorii 3-4 ani. O să venim cu 25 de milioane de euro”

Dan Şucu, venit în acţionariatul Rapidului vara trecută, la începutul actualei stagiuni, a anunţat că începând din sezonul viitor Rapid va fi mereu în lupta pentru titlu, iar investiţiile nu sunt o problemă.

„Eu și Victor Angelescu ne-am asumat că vom investi permanent în următorii 3-4 ani. În total, o să venim cu 25 de milioane de euro în această perioadă. Până când vom aduce clubul la performanță, adică să se bată permanent la titlu și să-l și câștige.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi țelul. În plus, ne dorim ca, în acest interval, Rapid să ajungă să se finanțeze singur. E un obiectiv, dacă vrem să ajungem să fim listați la bursă. OK, listarea poate să vină în 5 ani, cum ne-am propus, pentru că e o operațiune care ține de mai multe aspecte, de moment, de oportunitate.

Dar acolo trebuie să ajungem, să pregătim clubul pentru asta. În concluzie, eu văd pentru următoarele sezoane o creștere continuă a veniturilor, la fel și a cheltuielilor, dar și o relație liniară a acestora cu performanța”, a explicat Şucu în Gsp.

Daniel Niculae e optimist: „Se schimbă obiectivul, valoarea lotului va crește considerabil”

Omul care creionează strategia de transferuri a Rapidului este Daniel Niculae. Preşedintele are responsabilitatea de a construi o echipă care să aducă titlul în Giuleşti după o pauză mai mare de două decenii. Niculae i-a convins pe finanţatorii clubului să bage mâna adânc în buzunar în perioada de mercato din vară.

„Se schimbă obiectivul, vor fi aduși alți jucători, valoarea lotului va crește considerabil. Sperăm să facem alegerile bune. Trebuie să facem pașii corecți, nu trebuie să sărim peste anumite etape.

Trebuie să dublăm toate posturile și să aducem jucători mult mai valoroși, dacă ne dorim să creștem valoarea echipei”, a fost anunţul lui Daniel Niculae.

Rapid va încheia în actuala stagiune pe locul 5 în SuperLiga. Începând din sezonul viitor, obiectivul giuleştenilor este câştigarea titlului, obiectiv pe care l-a realizat ultima dată în 2003.

ADVERTISEMENT