Fotbal intern

Buget uriaș de transferuri pentru Rapid! Giuleștenii caută fotbaliști în America de Sud

03.10.2018 | 14:41
Daniel Pancu poate avea în curând la dispoziție jucători din America de Sud

Este oficial! După îndepărtarea lui Constantin Schumacher din funcția de antrenor principal și numirea lui Daniel Pancu, la Rapid vin și banii. Se anunță un buget uriaș de transferuri pentru giuleșteni care au planuri la fel de îndrăznețe pentru viitor. Astfel, nu doar promovarea în liga a doua se află pe lista obiectivelor formației care își dorește să revină cât mai repede posibil printre granzi.

Buget uriaș de transferuri pentru Rapid!Buget uriaș de transferuri pentru Rapid! Pancu în conferință
Daniel Pancu l-a înlocuit pe Constantin Schumacher în funcția de antrenor al Rapidului

Buget uriaș de transferuri pentru Rapid!

Nu se termină aici veștile bune pentru Rapid. Giuleștenii vor să revoluționeze și își fac un departament nou. Mai ales că pentru el va exista și un buget important
„Noi, în România, nu avem departament de scouting. Eu, de la anul, pun bazele unui asemenea departament la Rapid, cu date, fișe, tot ce este nevoie. Voi avea buget de transferuri în Liga a II-a între 1,5 și 2 milioane de euro. Dacă sunt lăsat să-mi fac treaba, aduc ce jucători cred eu, garantez că vom promova în Liga 1″, a mai spus Florin Manea.
Rapid este deocamdată pe locul 2 în Liga a treia și se luptă la promovare cu Unirea Slobozia, Agricola Borcea și CS Afumați. Cinci victorii și un singur rezultat de egalitate au înregistrat până în acest moment giuleștenii care n-au pierdut niciun meci.
16 puncte a acumulat în șase etape formația condusă de Daniel Pancu
Tags: