Life

Bugs Bunny revine într-o nouă serie modernizată. Cu ce îl va vâna Elmer

10.06.2020 | 23:00
Bugs Bunny revine intro noua serie modernizata Cu ce il va vana Elmer
Desene animate cu arme albe. Bugs Bunny, vânat cu o coasă
ADVERTISEMENT

Bugs Bunny revine într-o nouă serie de desene animate „The Looney Tunes”, fiind adaptată „sensibilităţilor moderne”, cu arme de foc. De această dată, Elmer îl va alerga cu o coasă, în loc de pușcă.

Bugs Bunny revine într-o nouă serie modernizată

The Looney Tunes şi-au închis armele în dulap. Bugs Bunny, Daffy Duck, Titi, Sylvester şi toate personajele vesele din desenele animate ale Warner Bros au revenit într-o nouă serie, care se difuzează deja în Statele Unite, din 27 mai, pe platforma de streaming HBO Max.

ADVERTISEMENT

„Nu mai folosim arme de foc”, a declarat Peter Browngardt, producătorul seriei animate, pentru The New York Times.

Episoadele au format scurt și reiau, practic, stilul primelor aventuri amuzante dezvăluite publicului la începutul anilor 40. Diferența stă în armele pe care le folosesc acum personajele. Cele de foc sunt scoase și înlocuite de armele albe.

ADVERTISEMENT

Producătorul a luat această decizie din dorința de a adapta desenele animate la „sensibilităţile moderne”, într-un moment în care manifestațiile violente au pus stăpânire pe Statele Unite.

Celebrul iepure, vânat cu o coasă

Warner Bros. Studio a lansat deja un episod pe YouTube, în care Bugs Bunny şi Elmer Fudd continuă să se lupte între ei, la fel ca și ăn seria veche. Numai că, de această dată, vânătorul atacă iepurele cu o coasă, în timp ce Sam piratul şi-a schimbat pistolele cu un cârlig.

ADVERTISEMENT

Scenaristul Johnny Ryan subliniază că violenţa din Looney Tunes nu este deloc restrânsă, din păcate.

„Suntem într-o epocă anti-bullying, toţi trebuie să fie prieteni, toată lumea trebuie să se înţeleagă. The Looney Tunes sunt aproape antiteză. Sunt personaje aflate în conflict, uneori foarte violente”, afirmă scenaristul.

ADVERTISEMENT