Fotbal intern

Bulgarii amenință înainte de CFR Cluj – ȚSKA Sofia: „Venim să câștigăm. Vrem bani și puncte”

02.12.2020 | 11:49
Bulgarii ameninta inainte de CFR Cluj  TSKA Sofia Venim sa castigam Vrem bani si puncte
ADVERTISEMENT

Duelul CFR Cluj – ȚSKA Sofia va fi primul meci pentru ardeleni, după plecarea lui Dan Petrescu. Clujenii au nevoie de victorie, însă antrenorul bulgarilor anunță că echipa sa vine în Gruia cu gânduri mari.

Bruno Akrapovic a fost numit pe banca tehnică a bulgarilor după duelul din tur și anunță că vine la Cluj să câștige, deși nu mai are șanse la calificare.

ADVERTISEMENT

ȚSKA Sofia este pe locul 4 în grupă, cu un singur punct. În tur, la Sofia, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 prin golurile lui Mario Rondon și Ciprian Deac.

Amenințări înainte de CFR Cluj – ȚSKA Sofia: „Nu mă interesează cine e antrenor, vin după bani și puncte”

În vârstă de 53 de ani, Bruno Akrapovic este un antrenor bosniac care a ajuns de curând pe banca lui ȚSKA Sofia. Fost mijlocaș, acesta a avut o carieră de jucător destul de interesantă, evoluând pentru mai multe cluburi din Bundesliga, dar și pentru naționala Bosniei și Herțegovinei preț de 18 meciuri.

ADVERTISEMENT

Înainte să o antreneze pe ȚSKA Sofia, el a pregătit-o timp de trei sezoane pe Lokomotiv Plovdiv. Akrapovic preia o echipă fără presiune în Europa League și care vrea să profite de ultimele două meciuri pentru a-și îmbunătăți imaginea și pentru a obține cât mai mulți bani din partea UEFA.

„Vom încerca să arătăm un nivel bun și să câștigăm puncte. Îmi pare rău că nu mai este posibil să ne calificăm, dar toate meciurile trebuie jucate cu dorință maximă. Până acum, nu avem probleme medicale în lot.

ADVERTISEMENT

Suntem CSKA, suntem cea mai mare echipă din Bulgaria și îmi doresc de la jucătorii mei să arate asta. Nu am nicio informație legată de antrenorul care o va conduce pe CFR Cluj. E problema lor, nu mă ocup eu. Noi vrem să ne facem meciul și să câștigăm.

Venim la Cluj atât pentru bani, cât și pentru puncte. Conducerea nu mi-a fixat niciun obiectiv, dar eu mi le setez foarte sus”, a spus antrenorul pentru Sportal.

ADVERTISEMENT

După demiterea lui Dan Petrescu, CFR Cluj nu și-a ales încă un nou antrenor. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Neluțu Varga îl vrea pe Adrian Mutu, însă venirea acestuia în Gruia este tot mai greu de realizat. La duelul CFR Cluj – ȚSKA Sofia, pe banca ardelenilor va sta, cel mai probabil, Valeriu Bordeianu, fostul secund al „Bursucului”.

ADVERTISEMENT