Sporturi

Bulgarul Kubrat Pulev a sărutat o jurnalistă după ce l-a făcut KO pe românul Bogdan Dinu. VIDEO

25.03.2019 | 14:15
Bulgarul Kubrat Pulev a sarutat o jurnalista dupa ce la facut KO pe romanul Bogdan Dinu VIDEO

Pugilistul bulgar Kubrat Pulev a sărutat o jurnalistă la puține minute după ce l-a făcut KO pe românul Bogdan Dinu într-o gală de box care a avut loc în California. Meciul s-a disputat la categoria supergrea și a fost câștigat de bulgar, dar Bogdan Dinu, deși a acceptat înfrângerea, spune că adversarul său a lovit de câteva ori murdar, împotriva regulamentului.

Bulgarul Kubrat Pulev a sărutat o jurnalistă după ce l-a făcut KO pe Bogdan Dinu

„A fost un meci bun. L-am prins de câteva ori. El a lovit de câteva ori murdar, în ceafă. Dar acesta este boxul. Am vrut să continui lupta, dar nu am mai fost capabil” – a declarat Bogdan Dinu după meci. Ambii pugiliști au un palmares bun: Kubrat Pulev 27 victorii și o singură înfrângere, în 2014, în fața celebrului Vitali Klitscho, iar Bogdan Dinu 18 succese și acum a venit cel de-al doilea eșec.

Însă momentul surpriză s-a consumat după meci, atunci când o jurnalistă i-a luat un interviu învingătorului. Reporterul Jenny SuShe de la Las Vegas Sports Daily a avut parte de un final absolut neașteptat al interviului acordat de proaspătul învingător, un episod catalogat de ea apoi ca puțin jenant și cam ciudat.

Kubrat Pulev a sărutat pe gură o jurnalistă la finalul interviului
Kubrat Pulev a sărutat pe gură o jurnalistă la finalul interviului

Kubrat Pulev a refuzat să boxeze pentru Germania

Kubrat Pulev a răspuns la toate întrebările puse și la final, absolut pe neașteptate, a sărutat-o pe gură pe jurnalistă. Aceasta nu a avut nici un fel de reacție, pentru că nu se aștepta deloc la așa ceva, dar a reușit după aceea să zâmbească, pentru a atenua din efectele momentului surpriză. Presa bulgară a pus această reacție a lui Pulev pe seama adrenalinei care încă nu se consumase total în timpul meciului.

Kubrat Pulev, care are un frate tot boxer, are 37 de ani și este pugilist profesionist de 10 ani. Primul meci din cariera profi l-a susținut în 2009, când l-a învins prin KO după două reprize, în Germania, pe românul Florian Benche. Pulev se află din 2007 într-o relație cu cântăreața de muzică pop din țara sa, Andreea. A refuzat propunerea Germaniei de a boxa pentru această țară, pentru că este bulgar și așa va muri.